Nieuwe stagiair Luuk in ’t Groen

Het hele schooljaar lang, dus tot en met juni 2020, loopt Luuk in ’t Groen stage bij de Féju ICT Groep. Misschien krijgt u hem aan de telefoon of komt hij met een collega mee naar uw bedrijf, vandaar dat we Luuk graag aan u voorstellen.

Luuk is vier dagen per week aanwezig bij Féju, van maandag tot en met donderdag. Hij gaat (onderdelen van) informatiesystemen ontwikkelen en implementeren, bestaande informatiesystemen beheren en storingen voorkomen en verhelpen. Ook zal hij als ICT-beheerder gebruikers ondersteunen, incidentmeldingen afhandelen en de servicedesk ondersteunen.

Hieronder vertelt Luuk wat meer over zichzelf. Wij wensen Luuk heel veel plezier en succes met zijn stage!

 

Mijn naam is Luuk in ’t Groen. Ik ben 18 jaar oud (jong) en woonachtig in het mooie dorp Dongen. Ik volg een opleiding netwerk- en mediabeheer niveau 4 in Breda. Deze stage is ook meteen mijn laatste jaar van de opleiding.

Mijn interesse in dit vakgebied is gekomen door mijn opa. In de tijd dat computers en netwerken in opkomst kwamen, was mijn opa hier als de kippen bij. Dankzij zijn interesse en ervaring heb ik heel veel kunnen leren en ontdekken. Als ik iets niet wist, was de kans erg groot dat mijn opa het wel wist of gaf hij hints hoe ik tot het antwoord kon komen.

Voor mijn stage ben ik op zoek gegaan naar bedrijven waar ik een goed gevoel bij had. Bij Féju spraken de sfeer en de werkzaamheden mij aan. Je bent niet aan het werk voor één klant, maar voor meerdere relaties waardoor de werkzaamheden niet snel eentonig worden.

Naast mijn opleiding ben ik in het weekend regelmatig te vinden op mijn werk in de Efteling. Samen met collega’s (vrienden) ga ik regelmatig naar andere parken in binnen- en buitenland, of organiseren we ‘ouderwetse’ spelletjesavonden. Natuurlijk ben ik in mijn vrije tijd ook bezig met games, wat voor mij vooral dient als ontspanning, om zo mijn hoofd leeg te maken.

Luuk in ’t Groen

Bekijk hier het Féju team.