Welkom Annet Dellemijn

Sinds deze week hebben we weer een nieuwe collega bij de Féju ICT Groep. Annet Dellemijn is onze nieuwe Facility Manager. Welkom bij Féju Annet!

Hieronder lees je een kort interview met haar.

Wat doe je allemaal als facilitair medewerker?

Ik zorg ervoor dat alle ruimtes netjes en schoon zijn en dat mijn collega’s een schone werkplek hebben. Ik kon niet wachten met het poleren van de glazen in The Oak Room. Zo’n prachtige ruimte als The Oak Room hoort te blinken. Ook andere licht huishoudelijke taken zal ik tot mij nemen.

Wat vind je het leukst aan dit werk?

De waardering die ik krijg als alles weer netjes en schoon is. Het geeft voldoening om ervoor te zorgen dat mijn collega’s hun werk goed kunnen doen doordat ik zorg voor de huishoudelijke taken.

Waarom wilde je graag voor Féju werken?

Het is een ontzettend leuk bedrijf, mijn dochter werkt er met veel plezier! De collega’s zijn erg leuk en stelden mij meteen op mijn gemak. Het bedrijfspand ziet er goed uit en The Oak Room is een plaatje.

Ik werk ook bij Ontmoetingscentrum ‘t Plein en Brasserie De Kat en ben daar ook verantwoordelijk voor het verzorgen van het interieur en help ik ook bij feesten en partijen. Bij De Kat run ik op vrijdagmiddag de brasserie. Al met al afwisselend genoeg om mij van de straat te houden J

Dat is heel wat. Wat doe je in je vrije tijd?

Ik lees graag boeken en ga graag uit eten met mijn man. En ik heb sinds kort een nieuwe hobby: Diamant painting (het plakken van glittersteentjes op een voorbedrukte canvas, zodat het een mooi schilderij wordt). Verder doe ik één keer per week aan volleybal. Uiteraard spelen de kleinkinderen een grote rol in mijn vrije tijd, ik ga graag naar de speeltuin of de Efteling met hen.

Dat klinkt goed. Kun je nog wat meer vertellen over ‘thuis’?

Ik woon samen met mijn man René in Udenhout. We zijn vorige maand verhuisd naar een andere woning. We woonden in een vrij ruim huis met een enorme tuin en zijn nu wat kleiner gaan wonen. Het is wennen, maar we wonen er heerlijk.

René en ik zijn dit jaar 40 jaar getrouwd. We hebben twee kinderen: Daniëlle en Richard. Daniëlle (36) werkt sinds kort bij Féju en ze heeft een zoontje van 3 jaar, Levi. Richard (35) werkt als Sergeant in het leger en hij heeft twee dochters: Fay van 4 jaar en Femm van bijna 3 maanden.

Wij wensen Annet heel veel plezier bij Féju!