Welkom Gregory Otten

We hebben een nieuwe collega ICT consultant sinds 1 maart. Zijn naam is Gregory Otten, hij is 29 en woont in Oud-Gastel. Hieronder kun je alvast kennismaken met Gregory.

Waarom wilde je graag werken bij Féju?

Een paar weken terug zat ik aan een bureau te werken bij mijn vorige werkgever en zag ik op LinkedIn een vacature voorbijkomen die er zeer interessant uitzag. De naam van het bedrijf van deze vacature was Féju ICT Groep. Op dit moment had ik een oohja moment, want ik had wel eens gehoord van Féju. Bij mijn vorige werkgever werd de telecom namelijk gedaan door Féju en Henri heeft altijd een goede indruk achtergelaten. Zaken waren goed geregeld en Henri was altijd vrolijk als hij bij ons kwam (zelfs nadat ik de telefooncentrale onbedoeld kapot gemaakt had). Dus ik dacht bij mezelf, ik ga eens kijken of ik zijn telefoonnummer nog heb. En ja hoor deze stond nog in mijn telefoon. Na wat appjes op en neer gestuurd te hebben was ik toch vrij snel tot de conclusie gekomen dat het mij heel leuk leek om te komen werken voor Féju. De hierop volgende week zijn er een aantal gesprekken geweest en is het besluit genomen om deze mooie uitdaging aan te gaan, ik hoop voor een hele lange tijd!

Wat ga je doen bij Féju?

Ik verwacht als ICT Consultant samen met een goed team te kunnen gaan werken aan professionele IT-oplossingen. Tijdens dit werk wil ik ook werken aan mijn ontwikkeling op IT en telecom gebied.

Wat vind je het leukst aan dit werk?

Over het algemeen vind ik de afwisselende uitdaging het leukste. Geen dag is hetzelfde en zelfs een rustige dag kan met een grote uitdaging komen. Ik heb dan ook zeker geen 9-tot-5-mentaliteit en hou van een uitdaging. Ook het contact met partners en de autoritjes vind ik altijd een prettige ervaring.

Wat doe je in je vrije tijd?

Vrije tijd? Wat is vrije tijd? 😉 In de tijd dat ik niet bij Féju ben, zal ik vaak te vinden zijn in de buurt van auto’s. Ik ben dan ook bezig met het opzetten van een autoclubje. En ik sta regelmatig te werken in een garage. Dit varieert van echt werken aan auto’s tot werken aan mijn hobbyprojecten. Het laatste project dat ik erbij gehaald heb, is een Ford F150 uit 1981, deze wil ik deze zomer als oldtimer op de weg hebben.

Ook ben ik regelmatig achter een camera te vinden en probeer ik de auto’s zo mooi mogelijk te fotograferen. Als het weer het toelaat ben ik ook vaak buiten om de natuur en dieren te fotograferen. Verder heb ook ik wel eens de PlayStation of Xbox aanstaan voor een spelletje. Zelfs de Wii gaat nog wel eens aan. En ik luister graag naar een muziekje. Ik heb het geluk dat de buurvrouw half doof is dus ik kan mijn Jamo D265 speakers nog wel eens goed gebruiken!

Ik heb een relatie met Angela. We zijn nu ongeveer één jaar samen en wonen net samen in Oud-Gastel. Samen delen we eigenlijk alles en we zijn dus ook altijd samen te vinden met een camera of bij een mooie auto. We zorgen ook nog voor twee poezen, oftewel poes en poes. Ze luisteren nooit en leiden eigenlijk meer een eigen bestaan met ons als slaaf voor het eten en de kattenbak. 😉