Welkom Hein-Jan Hoogers

De nieuwste speler in het team van de Féju ICT Groep is Hein-Jan Hoogers. Hij is op 1 september begonnen bij de Supportdesk, met specialisatie Security. Hein-Jan is 41 en woont in Berkel-Enschot. Tijd voor een kennismaking!

Wat ga je doen bij de Supportdesk?

Op de supportafdeling zal ik klanten ondersteunen met dagelijkse ICT-vragen. Op termijn ga ik me steeds meer richten op security; beveiliging van ICT en IOT, en het testen van deze beveiligingen. De supportafdeling is erg veelzijdig en daar krijg je veel met klanten, collega’s, systemen en alles daaromheen te maken; een ideaal knooppunt!

Wat vind je het leukst aan dit werk?

Ik voel me erg prettig in een dynamische omgeving en ga graag een uitdaging aan. In de ICT komen erg veel dingen samen; mensen, machines, data, communicatie- en beveiligingssystemen en nog veel meer. Voldoening krijg ik dan zodra alles uiteindelijk naadloos en veilig samenwerkt, en klopt!

Waarom wilde je graag bij Féju werken?

Vanaf mijn zesde ben ik al bezig met alarmcentrales en computers. Dat is in de loop der jaren uitgegroeid tot een passie voor computers en (data-)beveiliging. De laatste jaren heb ik mijn certificering ‘Certified Ethical Hacker’ gehaald en ben ik bezig met een tweede opleiding. In de wereld van de ICT zijn er steeds meer bedreigingen en worden de risico’s omvangrijker naargelang we meer afhankelijk worden van het internet. Ik ben dan ook erg blij dat ik bij Féju van mijn passie mijn werk kan maken. En uiteindelijk… de wereld een beetje veiliger maken voor de volgende generaties.

Tot slot: wat doe je in je vrije tijd?

Thuis ben ik het liefst met mijn gezinnetje op pad. Ik ben 9 jaar getrouwd met Anke en we hebben samen twee kids. Daarnaast vind je mij bij computers, servers, camerasystemen en alles wat daar op rijmt. Ook ben ik regelmatig op het voetbalveld te vinden, als trainer/coach bij de club van mijn zoontje.

 

Welkom bij de Féju ICT Groep, Hein-Jan!

Bekijk het complete team van Féju