Er is op dit moment geen storing

Welkom Jeroen en Rudy

Féju blijft groeien! We hebben twee nieuwe ICT consultants kunnen toevoegen aan ons team. Hieronder vertellen zij meer over zichzelf.

Jeroen Bergmans

Mijn naam is Jeroen Bergmans. Op maandag 6 mei ben ik gestart bij Féju ICT Groep als IT-consultant. Bijna mijn hele leven heb ik gewoond in het sprookjesachtige Kaatsheuvel, behalve de 5 jaar dat ik in Heerlen woonde voor mijn studie.

Nat mijn opleiding MBO Systeembeheerder niveau 4 en HBO-ICT opleiding, ben ik aan de slag gegaan met mijn eerste baan als allround systeembeheerder bij een MKB bedrijf. Daarna werkte ik twee jaar als fulltime systeembeheerder in het ziekenhuis. Ik had toch het gevoel dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, toen ik in contact kwam met Féju ICT Groep.

Daar werk ik nu als IT-Consultant. Ik ben voornamelijk onderweg naar klanten om hun IT voorziening te beheren en om waar nodig incidenten ter plekke op te lossen. Mocht ik toch op het Féju Hoofdkwartier aanwezig zijn, is dat voor een kopje koffie, werkvoorbereiding en innovatie voor Féju.

Mijn hobby’s zijn het spelen van videogame classics, muziekdraaien als DJ bij diverse activiteiten, het meehelpen als vrijwilliger bij het jongerencentrum en het meehelpen bij het organiseren van computer LAN party’s.

Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging bij Féju!

Jeroen Bergmans
Consultant Automatisering

Rudy Keijnemans

Mijn naam is Rudy Keijnemans. Ik ben 28 jaar en woon in een klein dorpje in het land van Maas en Waal, genaamd Kerkwijk.

Ik ben een echte nerd en ik werk dan ook met veel plezier aan computers en computerapparatuur. Daarnaast ga ik in mijn vrije tijd regelmatig naar de film of ik speel een game op mijn eigen fijne bank.

Binnen Féju zal ik gaan ondersteunen in de automatisering van meerdere locaties en klanten. Dit ga ik natuurlijk zo goed en vriendelijk doen als mogelijk is!

Rudy Keijnemans
Consultant Automatisering

Bekijk hier het Féju team.