Welkom Jeroen Majoie

De nieuwe stagiair van Féju is Jeroen Majoie. Hij is 19 en woont in Berkel-Enschot. Gedurende het hele schooljaar, negen maanden lang, zal Jeroen meewerken bij Féju om zoveel mogelijk te leren. En dat zal wel lukken, met Peter als begeleider! Hieronder kun je alvast kennismaken met Jeroen.

Wat is je eerste indruk van Féju?

Wat ik bij veel andere stagebedrijven zag, is dat ik als stagiair werd gezien en niet als collega. Toen ik voor het eerst bij Féju binnenliep, had ik gelijk een gevoel van thuis. Mijn eerste indruk was meteen goed. Tijdens het stagegesprek hoorde ik dat Féju als een familie is. Féju kan mij de ruimte bieden om niet alleen mijn stage soepel te laten verlopen, maar ook veel bedrijfservaring op te doen. Ik was blij om te horen dat Féju aan mijn verwachtingen kan voldoen. En nog blijer om te horen dat ik uiteindelijk bij de Féju familie mocht horen.

Wat doe je allemaal als stagiair?

Ik zit grotendeels op de servicedesk. Hier help ik remote relaties met het oplossen van hun IT problemen. Verder ga ik er ook eens op uit om de relaties op locatie te helpen of om mijn collega’s te assisteren in het afronden van een project.

Wat vind je het leukst aan dit werk?

Er is continu iets te doen en het oplossen van een probleem geeft je voldoening. Je leert de relaties aan de andere kant van de lijn kennen. Niet alleen door een praatje aan de telefoon, maar zeker door op locatie langs te gaan. Dan heb je niet alleen een gezicht bij de klant maar ook van het netwerk en de manier van werken.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik vind het leuk om mezelf uit te dagen en mijn limieten op te zoeken. Ik ga daarom graag naar de sportschool en zoek altijd de bergen op in de vakantie. Thuis vind ik het leuk om moeilijke gerechten in de keuken te maken, al gaat het niet altijd even goed…

Heb je een relatie?

Ik heb een heel goed lopende relatie met mijn bed. Ik en mijn bed zijn zeker acht uur per dag bij elkaar. Ik heb mijn bed drie jaar geleden ontmoet in de Ikea en het was liefde op het eerste gezicht. Ik zou ons twee ook beste vrienden kunnen noemen. Als ik ergens mee zit dan vangt mijn bed me gelijk op en helpt me met de pijn te verlichten. Het mooiste van het verhaal is dat toen ik haar ontmoette ze in de aanbieding was, een goedkopere vriendin kan ik niet realiseren.

Ik wil Féju nogmaals bedanken dat zij mij deze kans bieden en ik kijk zeker uit naar de leuke tijd die er nog komen gaat!

 

Naar volgende nieuwsbericht