Nijverheidsweg 21, Udenhout |

+31 (0)13 511 50 88

Welkom Judith van Putten

Ook deze maand hebben we weer een nieuwe collega en deze keer is het een dame! Wij zijn heel blij met deze aanwinst en wensen Judith heel veel plezier en succes. Hieronder vertelt Judith wat meer over zichzelf:

 

Mijn naam is Judith van Putten en sinds 1 juni werk ik bij Féju. Ik mag de afdeling Telecom komen versterken en verrijken, dat is me na 17 jaar werken bij KPN wel op het lijf geschreven. Ik heb een passie voor klantenservice in de breedste zin van het woord en ik ben dan ook heel blij dat ik al mijn kennis nu weer kan inzetten!

Ik woon in Sint Oedenrode met mijn dochter Roos van 15. Daar staat ook mijn merrie Rusty, waarmee ik graag door de bossen zwerf en waarvan ik veel leer over echt mezelf zijn. Als ik dat niet ben, loopt ze gewoon van me weg. Zo gaat dat ook met klanten, met mensen. Van mij kun je dus eerlijkheid en een heel open communicatie verwachten, dat zorgt altijd voor een gevoel van verbinding.

Verder reis ik graag, vooral naar Zweden, waar mijn ouders wonen. Een dijk van een land waar ik helemaal kan opladen en waar de rust die in Nederland soms ontbreekt, nog in overvloed aanwezig is. Ik houd enorm van zwemmen, wandelen en lekker zwerven door de eindeloze natuur daar. En natuurlijk van een vuurtje stoken.

Ik verheug me op deze nieuwe start en kijk uit naar een mooie samenwerking!

 

Judith van Putten

Wij adviseren
u graag:
013 511 50 88.

vertel mij meer
Albert Jakobsen