Welkom Luuk in ’t Groen

Na negen maanden stage bij Féju, had Luuk in ’t Groen er nog geen genoeg van. Sinds begin april is hij in vaste dienst bij de Féju ICT Groep als Consultant Automatisering bij de helpdesk.

De nieuwste medewerker van Féju volgde de opleiding mbo Netwerk- en mediabeheer niveau 4 in Breda. Als eindstage liep Luuk sinds augustus 2019 vier dagen in de week stage bij Féju. “Dat beviel me erg goed. Ik werd goed begeleid en heb veel geleerd. De onderlinge sfeer tussen collega’s is heel informeel. We lachen veel tijdens het werk. En je weet wat je aan elkaar hebt. Ik kan iedereen aanspreken voor hulp”.

Ondertussen besloot Luuk dat hij graag verder wilde studeren aan het hbo. Maar hij wilde ook bij Féju blijven. Daarom ging hij in januari naar Operational Manager Anton van Dam om zijn wens te bespreken. “Ik heb gevraagd of ik bij Féju kon werken terwijl ik deeltijd hbo volg. Als dat niet kon, zou ik voltijd hbo gaan doen. Gelukkig stemde Anton in. De werkzaamheden hier passen bij mijn opleiding, zijn divers, uitdagend en motiverend. En de sfeer is goed. Het ideale plaatje”.

Luuk is geen type om stil te zitten. Hij werkt ook nog 16 uur per week bij de Efteling, vooral in het weekend. “Ik sta bij de Python. Het is heel leuk als je mensen met een gespannen gezicht ziet instappen en vervolgens met een big smile weer ziet terugkomen!” Luuk is 19 jaar oud en woont met zijn ouders in Dongen. “In mijn vrije tijd bezoek ik met mijn vrienden andere pretparken in binnen- en buitenland. En ik hou van gamen, dat doe ik om mijn hoofd leeg te maken”.

Luuk zal bij Féju aan de slag gaan als Consultant Automatisering, meestal bij de helpdesk en soms op locatie bij relaties. Wat zijn toekomstdroom is, weet hij nog niet. “Ik zie wel. Ik wil nog veel leren”.

Naar volgende nieuwsbericht