Nijverheidsweg 21, Udenhout |

+31 (0)13 511 50 88

Welkom Maurice Hawinkels

Onlangs is het Féju-team weer uitgebreid, deze keer met consultant Maurice Hawinkels. We zijn erg blij met zijn komst! Hieronder vertelt Maurice wat meer over zichzelf:

Mijn naam is Maurice Hawinkels, ik ben 47 jaar en ik woon samen met mijn vrouw Ingrid en onze dochters Lieke en Nienke. Ik ben geboren in Heerlen en na een lange tijd in Den Haag woon ik nu al bijna weer even lang in Den Bosch.

De interesse voor ICT is er altijd geweest, al vanaf mijn eerste computer, een ZX81. Na een laboratoriumopleiding en ook hierin werkzaam te zijn geweest, heb ik in 2000 een overstap kunnen maken naar de ICT. Sindsdien heb ik in meerdere bedrijfs-ICT-omgevingen gewerkt en netwerken beheerd van basisscholen tot tandartsen.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met vrouw en kinderen. Ik ben coach van het hockeyteam van mijn jongste dochter. Verder ben ik veel langs de voetbalvelden te vinden en dan voornamelijk bij ADO Den Haag. Daarnaast probeer ik twee keer per week te gaan hardlopen.

Ik kijk ernaar uit om mezelf bij Féju Automatisering verder te ontplooien en om het team en de klanten goed te ondersteunen de komende jaren.

Tot ziens!
Maurice Hawinkels
Consultant