Welkom Orlando Blankenstijn

Onze nieuwste collega is Orlando Blankenstijn, hij is in januari begonnen als Junior Consultant Automatisering. Orlando is 22 en woont al zijn hele leven in Breda. Een eerste kennismaking:

Wat doe je allemaal als Junior Consultant Automatisering?

Als Junior consultant voor de automatisering, mag ik mij bezig houden met het eerste- en tweedelijns support en het adviseren van de klant op de helpdesk in Udenhout. Dit zal zijn: de telefoon bemannen, tickets registreren en verhelpen waar mogelijk.

Wat vind je het leukst aan dit werk?

Het klantencontact vindt ik verreweg het leukst aan dit werk. Het kunnen verhelpen van problemen bij de klant en daarna de opluchting horen. Dat geeft mij ontzettend veel voldoening om dit werk te kunnen doen. Het is voor mij ook ontzettend belangrijk dat ik een goede band heb met de klant, zodat ik ze op een persoonlijke en aan de klant aangepast advies kan geven. Een oplossing waarmee zij op de voor hun beste manier geholpen zijn.

Waarom wilde je graag voor Féju werken?

Een persoonlijke vriend van mij (Jeroen Bergmans) werkt bij Féju en stelde voor dat ik zou solliciteren omdat ik naar een andere uitdaging op zoek was. Vervolgens keek ik op de website en ik hoorde de persoonlijke ervaringen van Jeroen. De familiaire maar toch ‘strevende’ sfeer sprak mij erg aan. Ik had gelijk het gevoel dat Féju echt alles doet om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, waar ik enorm naar op zoek was.

Een paar gesprekken verder – en na het team te hebben ontmoet – werd dit gevoel alleen maar sterker. En had ik gelijk het gevoel dat ik met dit team wilde samenwerken.

Wat doe je in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd spendeer ik vooral veel met familie en vrienden. Na het werk is dat vooral lekker op de bank zitten, tv kijken. Of gezellig uit eten gaan… misschien iets vaker dan zou moeten, haha.

De weekenden spendeer ik het liefst met mijn vriendin, aangezien wij beiden nog thuis wonen. Dan gaan we veel leuke dingen uit huis doen, denk aan een dierentuin of gezellig de stad in. Of thuis gezellig samen dingen doen.

Heb je een relatie?

Ik zit op 5 januari twee jaar in een relatie met de allerliefste vrouw die er is: mijn vriendin Sara. Al twee jaar ben ik echt heel gelukkig met haar en ik kijk er nog elke week naar uit om haar in het weekend te kunnen zien.

Nogmaals welkom Orlando en veel plezier bij Féju ICT Groep!

Bekijk hier het Féju team.