Welkom Rob Janssen

We hebben een nieuwe collega ICT consultant sinds 1 augustus. Zijn naam is Rob Janssen, hij is 37 en woont met zijn vrouw en twee kinderen in Breda. Alvast even kennismaken met Rob? Hieronder vertelt hij meer over zichzelf.

Wat ga je doen bij Féju?

Als ICT Consultant ga ik samen met collega’s mooie migraties uitvoeren en ICT-oplossingen adviseren, bedenken en uitvoeren. Ook zal ik de supportdesk ondersteunen en het regulier systeembeheer remote of on-site uitvoeren. Een veelzijdige functie dus. Ik kijk er erg naar uit!

Wat vind je het leukst aan dit werk?

Het klantencontact vind ik erg leuk; een tevreden klant. Bij een nieuwe baan horen daarnaast ook nieuwe werkwijzen, nieuwe diensten, technieken en producten; een uitdaging die ik graag aan ga om zo mijn kennis nog meer te verbreden.

Waarom wilde je graag werken bij Féju?

In mijn optiek straalt Féju veel professionaliteit uit, met oog voor het personeel. Het heeft een informele werksfeer waar hard gewerkt wordt als een team. En waar op zijn tijd gelachen kan worden!

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik voetbal wekelijks in een vriendenteam in Breda en ik probeer regelmatig hard te lopen. Verder besteed ik veel aandacht aan mijn gezin. Ik ben getrouwd en heb kinderen van 6 en 1,5 jaar oud. Mijn vrouw is een Hongaarse, wat voor extra dynamiek zorgt thuis. We spreken in drie talen: Hongaars, Engels en natuurlijk Nederlands. Ondanks dat wij eigenlijk ieder jaar wel dezelfde vakantiebestemming hebben, blijft het altijd een plezier om daarheen te gaan!

Bekijk het complete team van Féju