Er is op dit moment geen storing

Welkom Sven Witlox

Hij is terug! We zijn heel blij dat Sven is teruggekomen bij Féju. Voor wie hem nog niet of niet meer kent; hieronder vertelt Sven meer over zichzelf.

“Mijn naam is Sven Witlox en na een korte afwezigheid van bijna vier jaar, ben ik weer terug op “het oude nest”. In het verleden in de rol als Consultant Telecom maar in mijn huidige functie zal ik de taak van Werkvoorbereider en Support Consultant op me nemen.

Ik ben 40 jaar, geboren en getogen in Udenhout en samen met mijn vrouw en twee kinderen nog steeds woonachtig in Udenhout. Naast motorrijden, mountainbiken, sporten, concerten en festivals bezoeken, maak ik ook graag tijd om zelf muziek te maken op mijn gitaar. Uiteraard vind ik ook nog voldoende tijd om samen met mijn gezin leuke activiteiten te ondernemen zoals lekker in de Loonse en Drunense duinen wandelen of naar de Efteling gaan.

Binnen Féju zal ik ervoor zorgdragen dat projecten zo soepel mogelijk verlopen en dat er nadien op een correcte manier support kan worden verleend. In veel gevallen zal ik dus uw vaste aanspreekpunt zijn als het gaat om planning, support en alles wat bij het boeiende vak van telefonie komt kijken. Daarnaast zal ik demo’s en training en instructie op locatie geven bij het opleveren van een telefonie-project.

Kortom, op deze manier zal ik een spin in het web zijn (een centrale figuur, iemand die alle (belangrijke) touwtjes in handen heeft, net als een spin, die immers de baas is over zijn web) binnen de afdeling telecom om u als klant op alle vlakken te ontzorgen.

Groet Sven”

 

Bekijk hier het Féju team