Welkom Tom Kauwenberg

Tom Kauwenberg (21) is nieuw bij de Féju ICT Groep. Maak kennis met onze nieuwste Junior Consultant Automatisering.

Wat doe je allemaal als Junior Consultant Automatisering?
Ik verzorg het systeembeheer bij onze relaties. En ik doe mee met het uitrollen van projecten. Ook voer ik vernieuwings- en migratieprojecten uit, dit samen met een System Engineer of alleen.

Wat vind je het leukst aan dit werk?
Het leukste aan dit werk is de diversiteit. De ene dag zit je binnen en de andere dag ben je op locatie bij de klant voor een Service Call.

Waarom wilde je graag voor Féju werken?
Ik kreeg van mijn nicht een vacature doorgestuurd die ze zag op de Facebookpagina van Féju. De omschrijving van hoe een werkdag eruit kon zien bij Féju sprak mij wel aan. Veel persoonlijk contact hebben met de relaties, op afstand of op locatie. Daarnaast is er veel diversiteit in het werk wat je doet.

Waar woon je?
Ik woon in ’s-Hertogenbosch. Hintham om precies te zijn, maar ik ga midden volgend jaar verhuizen naar Geffen.

Heb je een relatie?
Ik heb al 9 maanden een relatie.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik vind het heerlijk om samen met mijn vriendin naar buiten te gaan en een stukje te gaan wandelen. Of het nu in de bossen is of in de Drunense Duinen of gewoon een blokje om; het is fijn om buiten te zijn. Vooral met lekker weer. Daarnaast maak ik graag foto’s. Zo ben ik laatst naar Made’s Powerweekend geweest (Truck & Tractor pulling) om daar foto’s te maken van het evenement. Gamen is ook een hobby van mij, dit doe ik samen met een grote groep vrienden.

 

We zijn blij met de komst van Tom en wensen hem heel veel succes en plezier bij Féju!