Conference & collaboration

Féju heeft diverse conference oplossingen, voor kleine vergaderruimtes van vier personen, maar ook voor vergaderruimtes tot 20 personen. Al onze conference-oplossingen bieden kraakhelder beeld en geluid. Door uitstekende speaker-, microfoon- en camera-technologieën voelt het alsof je gesprekspartners zich in dezelfde ruimte bevinden.

We nodigen je graag uit bij ons op kantoor om onze drie demo-vergaderruimtes te komen bewonderen. Hier kun je de laatste technieken ervaren alsook de sfeer proeven van een totaalbeleving, welke we in samenwerking met onze vaste partners hebben gecreëerd. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor jouw ruimte en organisatie en daar het juiste systeem op afstemmen.

Daarnaast wordt digitaal vergaderen ook vaak alleen gedaan, waarbij eindgebruikers met vaste pc of laptop / tablet de verbinding tot stand brengen. Door het toepassen van de juiste camera’s (indien niet aanwezig) en de juiste headsets, bieden we de optimale voorzieningen om comfortabel en storingsvrij te kunnen vergaderen.

Meer weten? Bel 013 511 50 88 of gebruik ons contactformulier.

Horesca Smulders

“Dat Féju 24/7 kan helpen, is voor ons enorm belangrijk”

Tricorp Workwear

“Ons hele call proces is gemakkelijker geworden”

Mega Collections

“Ik hoef me over mijn automatisering geen zorgen te maken, nooit.”