Over ons

Féju biedt automatisering én telecom oplossingen. Wij geloven dat die twee elkaar moeten versterken, zodat uw mensen zo productief mogelijk kunnen zijn. Daarom hebben we bijvoorbeeld ook een samenwerkende 24/7 bereikbaarheidsdienst. Want uw bedrijfsprocessen moeten ook ’s nachts en in het weekend door kunnen gaan.

De juiste klik

Automatisering en telecom moeten meegroeien met de ontwikkelingen in uw bedrijf. Wij komen regelmatig bij u langs, om op de hoogte te blijven van die ontwikkelingen. Regelmatig persoonlijk contact is essentieel voor een goede samenwerking. Alleen dan kunnen wij u de beste oplossingen bieden.

Féju maakt haar beloftes waar

Dat horen wij van onze klanten, die ons zeer trouw zijn. Ze waarderen dat regelmatige contact. Vrijwel alle klanten van dag 1 zijn nu nog steeds klant. Ook medewerkers blijven lang bij Féju. U hebt dus steeds contact met dezelfde persoon. Die continuïteit biedt u veel voordelen.

Wij ontzorgen u

Féju wil klanten ontzorgen. U hebt het druk genoeg met uw eigen business. Uw medewerkers moeten productief kunnen zijn zonder dat u zich daarover druk hoeft te maken.

Kritisch adviseur

Bij Féju draait het niet om producten, maar om maatwerk oplossingen. Dat begint altijd met een goed advies. Als u bijvoorbeeld zegt: ’Ik wil in de cloud’ onderzoeken wij eerst of dat past bij uw bedrijfsprocessen. Daar zijn we heel kritisch in. Soms raden we iets af, ook als dat betekent dat we niets kunnen verdienen. Eerlijk en goed advies is datgene waar het om draait.

Kwaliteit voorop

Féju biedt de beste kwaliteit. Algemeen Directeur Albert Jakobsen en Operationeel Manager Anton van Dam geven leiding aan een team van goed opgeleide adviseurs en zeer handige techneuten. Hun inzet, in combinatie met de nieuwste kennis én de bekende A-merken, maken dat u zonder zorgen kunt werken. Zo hebben we snel een klik met u!

Bekijk ons complete team hieronder, door te klikken op de groene categorieën en op de pijltjes.