Over ons

Féju biedt ICT-oplossingen waarin automatisering en telecom elkaar optimaal versterken. Door techniek en communicatiemiddelen op elkaar af te stemmen, werken medewerkers zo productief mogelijk. Een andere manier waarop we de productiviteit en continuïteit van je organisatie ondersteunen, is onze 24/7 supportdesk. Want bedrijfsprocessen moeten ook ’s nachts en in het weekend kunnen doorgaan.

 

 

Féju, waar ICT klopt

ICT moet meegroeien met de ontwikkelingen in je bedrijf. Wij komen regelmatig langs, om op de hoogte te blijven van die ontwikkelingen. Regelmatig persoonlijk contact is essentieel voor een goede samenwerking. Alleen dan kunnen wij de beste oplossingen bieden, die kloppen bij jouw organisatie.

Féju maakt haar beloftes waar

Dat horen wij van onze relaties, die ons erg trouw zijn. Ze waarderen dat regelmatige contact. Vrijwel alle relaties van dag 1 zijn nu nog steeds klant. Ook medewerkers blijven lang bij Féju. Je hebt dus steeds contact met dezelfde persoon. Die continuïteit biedt veel voordelen.

Wij ontzorgen

Féju wil haar relaties ontzorgen. Medewerkers moeten productief kunnen zijn zonder dat jij je daarover druk hoeft te maken. Je hebt het druk genoeg met andere zaken. Daarom is Féju een one-stop shop, waar je terecht kunt voor je complete ICT infrastructuur.

Kritisch adviseur

Bij Féju draait het niet om producten, maar om maatwerk oplossingen. Dat begint altijd met een goed advies. Als je bijvoorbeeld zegt: ’Ik wil in de cloud’, onderzoeken wij eerst of dat past bij jouw bedrijfsprocessen. Daar zijn we heel kritisch in. Soms raden we iets af, ook als dat betekent dat we niets kunnen verdienen. Eerlijk en goed advies vinden we veel belangrijker.

Kwaliteit voorop

Féju streeft naar de hoogste kwaliteit. Algemeen Directeur Albert Jakobsen en Directeur Anton van Dam geven leiding aan een team van hoogopgeleide adviseurs en zeer handige techneuten. Hun inzet – in combinatie met de nieuwste kennis én de bekende A-merken – maken dat je zonder zorgen kunt werken. Omdat je weet dat je ICT klopt!

Bekijk ons complete team hieronder, door te klikken op de groene categorieën en op de pijltjes.