Connectiviteit

Féju kan alle mogelijke internetverbindingen voor je faciliteren, of het nu gaat om xDSL, kabel internet of glasvezel verbindingen. We adviseren graag welke verbinding het best past bij jouw organisatie. Dit advies is onafhankelijk, omdat we partner zijn van meerdere partijen, waaronder Ziggo, KPN, Eurofiber, Telfort en Tele2.

Internetverbindingen die werken

Wanneer jouw verbinding ‘er uitvliegt’ bel je de Féju supportdesk of storingsdienst. Wij lossen dan het probleem zo snel mogelijk op, samen met de provider. Ook dat hoort bij de 24/7 service van jouw totaalleverancier. Wij ontzorgen je graag.

Calamiteiten

Bij een calamiteit helpen wij je graag uit de brand met een tijdelijke internetverbinding via een 4G / 5G modem of router. Dit kan als tijdelijke overbrugging maar natuurlijk ook als permanente of (preventieve) secundaire internetverbinding.

Ben je benieuwd hoe jouw ICT beter kan?

We komen graag langs voor een vrijblijvende quickscan. We brengen dan je complete ICT-omgeving in kaart en geven je een advies op maat over mogelijke verbeterpunten. Dat is gratis en vrijblijvend.

Meer info over de quickscan