100% Bereikbaarheid gedurende coronavirus (COVID-19)

Het coronavirus (COVID-19) heeft grote invloed op de volksgezondheid. Ook zakelijk heeft het een flinke impact. Met dit bericht willen wij laten weten dat Féju staat voor haar continuïteit en is ingericht als 24-uurs organisatie. Onze helpdesk en support blijven 24/7 bereikbaar.

De Féju consultants en sales zijn volledig aan het werk; de actuele adviezen en richtlijnen van het RIVM worden hierbij opgevolgd. Beheerbezoek op locatie wordt vooraf afgestemd. Remote beheer kan een alternatief zijn (indien mogelijk). Verder houden wij nauw contact met onze leveranciers. Féju houdt de verdere ontwikkelingen scherp in de gaten. De gezondheid van onze relaties en collega’s komt op de eerste plaats.

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je terecht bij onze operationeel manager Anton van Dam. Wij zijn gewoon bereikbaar op 013-5115088.

Thuiswerken

We ontvangen een verhoogde vraag vanuit onze relaties om thuis te kunnen werken. Dit geldt voor telefonie en automatisering. We hebben meerdere oplossingen die op korte termijn geïmplementeerd kunnen worden. Wil je weten wat wij hierin kunnen betekenen? Neem dan contact op met Sales@feju.nl of 013-5115088.

Hartelijke groet van Féju en blijf gezond.

#ICTdoejesamen

 

Externe informatiebronnen

 

Naar volgende nieuwsbericht