Producten & Diensten

Door de integratie van IT en telecom oplossingen werken je medewerkers optimaal (samen) ongeacht plaats, tijd en device. Ze hebben altijd en overal toegang tot alle data, waardoor ze productiever zijn en efficiënter werken zonder dat dit ten koste gaat van security. Dat is winst én zekerheid voor jou!

Féju is de totaalleverancier waar je terecht kunt voor ICT, communicatie-oplossingen, hard- en software, vaste- en mobiele telefonie, internet, datacommunicatie, e-mail, bedrijfs- en productiesystemen. Na een helder advies en een vlotte implementatie bieden wij je de beste 24/7 service.

Bij Féju bieden we je de service van een one-stop-shop; je kunt met al je ICT-vragen bij ons terecht. Op die manier bieden we een totaalpakket, samengesteld uit verschillende diensten. Ook is het mogelijk om een dienst ‘apart’ af te nemen, daar zijn we flexibel in. Om je een beeld te geven bij onze diensten, hebben we deze omschreven in een apart submenu (aan de rechterkant in desktopversie).

Meer weten?
Heb je geen zin om dit allemaal te lezen? We kunnen het ook gewoon vertellen. Bel 013 511 50 88 of gebruik ons contactformulier.

Grondiger aanpakken? We komen graag langs voor een vrijblijvende quickscan; we inventariseren dan de situatie in jouw organisatie zodat we je daarna goed kunnen adviseren over mogelijke verbeteringen.

 

AVA Benelux

“Féju bood de ideale combinatie van IT en telecom”

B&G Hekwerk

“Féju is flexibel en biedt ons continuïteit”

Hoppenbrouwers Techniek

“De samenwerking met Féju gaat op een heel natuurlijke manier”