DELTA Fiber Netwerk

Delta Fiber Netwerk verzorgt de realisatie van glasvezel op de Tilburgse bedrijventerreinen. Féju is partner van DELTA Fiber Netwerk en ondersteunt je graag!

  • Ten eerste kunnen we je adviseren: is het voor jouw bedrijf verstandig om over te gaan op glasvezel?
  • We denken met je mee over de keuze van het pakket;
  • We controleren of je infrastructuur optimaal is (bijvoorbeeld: is je huidige firewall nog wel geschikt voor de gekozen glasvezelverbinding?);
  • We adviseren over de combinatie met je telefonie voorzieningen;
  • Je kunt je abonnement afsluiten bij Féju, de facturering verloopt dan via ons;
  • We werken samen met DELTA Fiber Netwerk in de aansluiting en inrichting van de nieuwe verbindingen.

Féju biedt graag totaaloplossingen: zo heb je voor alle ICT-zaken één aanspreekpunt. Nu voegen we glasvezel toe aan onze dienstverlening. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Wie is DELTA Fiber Netwerk?

DELTA Fiber Netwerk zet zich in om op verschillende bedrijventerreinen in Tilburg supersnel betaalbaar glasvezel aan te leggen. Féju ICT Groep kan als DELTA Fiber Netwerk partner een unieke introductie-aanbieding doen.

Waarom is dit interessant?

Met zijn allen tegelijk online; we doen dat nu vaker dan ooit. Van Teams meetings, Zoom calls tot thuis lessen volgen en van streamen zonder haperen tot lekker gamen. Dankzij glasvezelinternet van DELTA Fiber Netwerk heeft elke organisatie toegang tot het beste netwerk van Nederland. Stabiel en ongekend snel, met download én uploadsnelheden tot wel 1000 Mbps.

XGS-PON technologie

DELTA Fiber Netwerk introduceert als eerste glasvezelaanbieder in Nederland glasvezelinternet via XGS-PON technologie. Hiermee zijn op termijn internetsnelheden tot 8000Mbps mogelijk. De uitrol van het XGS-PON netwerk gaat snel. De bedrijventerreinen in Tilburg zijn nu aan de beurt!*

*DELTA Fiber Netwerk gaat bij een succesvolle vraagbundeling eind 2023 starten met het realiseren van het glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen in Tilburg.

Aanbieding en inschrijving

Schrijf je vóór 1 september 2023 via Féju in en betaal tijdens de gehele looptijd géén vastrechtkosten (ter waarde van 1.570 euro) én geen Delta-aansluitkosten (van minimaal 822 euro). Je totale besparing is 2.392 euro.

Door middel van deze aanbieding is een supersnelle 1000Mbps up- én downloadverbinding op je eigen glasvezelaansluiting al beschikbaar vanaf € 62,00 per maand, waarbij de uiteindelijke maandprijs afhankelijk is van wensen en eisen aan de nieuwe verbinding.

Managed router inclusief installatie: Eenmalig €250,- (FTTB) óf €350,- (FTTB+, FTTO, FTTO GZ)!

Féju ICT Groep B.V. helpt je graag verder

Als partner van DELTA Fiber Netwerk verzorgt Féju de realisatie van glasvezel voor zakelijk Tilburg. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

Bel naar 013-511 50 88 of mail sales@feju.nl. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Burkely

“De wifi die Féju aanlegde was zelfs eerst te sterk”

B&G Hekwerk

“Féju is flexibel en biedt ons continuïteit”

Medicinfo

“Professioneel advies en snel schakelen, die combinatie van Féju is ideaal.”