Cloud oplossingen

Wij bieden onze clouddiensten aan vanuit onze eigen Féju cloud omgeving. Deze is gebouwd in een regionaal datacenter, op een zogeheten VMware clusterplatform. Dit platform biedt 99,9% uptime garantie (en dat wordt de komende maanden en jaren alleen maar beter).

Ook over security hoef jij je geen zorgen te maken: deze ICT omgeving voldoet aan de AVG wetgeving én aan het ISO/IEC27001 keurmerk, een van de strengste internationale normen op gebied van informatiebeveiliging.

Vanuit deze Féju cloud omgeving leggen wij verbinding met onder andere Microsoft (Office) 365, Sophos cloud security en tal van andere mogelijkheden waarbij de veiligheid van jouw gegevens gewaarborgd is.

De voordelen van Féju cloud

Jouw IT-omgeving is schaalbaar in omvang en mogelijkheden: als organisatie neem je de technische benodigdheden af die we gezamenlijk hebben afgestemd. Je schakelt naar behoefte capaciteit in of uit waardoor de kosten daarop aangepast worden.

  • Kostenefficiënt: omdat je alleen betaalt voor wat je afneemt.
  • Geen tot minimale investeringen: je hebt geen kosten voor (onderhoud aan) hardware en software.
  • Zekerheid qua continuïteit: bij een onverwachte, sterke toename in het dataverkeer kan de cloud flink worden opgeschaald, zodat jouw voorzieningen betrouwbaar blijven.
  • Sterk in het realiseren van maatwerk: eventuele specifieke applicaties kunnen hierdoor veelal goed toegepast worden en/of blijven.
  • Cloud: oplossing op maat

Er zijn een aantal zaken waarmee je rekening moet houden wanneer je overgaat op cloud voorzieningen. De clouddiensten die je inschakelt, moeten goed passen bij je organisatie en werkprocessen. De kwaliteit en continuïteit van de omgeving moeten veel aandacht krijgen, zodat deze gewaarborgd zijn.

Daarom inventariseren wij vooraf je situatie en adviseren we vervolgens een cloudoplossing op maat. Die oplossing implementeren we, zodat je veilig werkt, met de beste kwaliteit tegen een zo vast mogelijke prijs per maand.

Ben je benieuwd hoe jouw ICT beter kan?

We komen graag langs voor een vrijblijvende quickscan. We brengen dan je huidige ICT-omgeving in kaart en geven je een advies op maat over mogelijke verbeterpunten. Dat is gratis en vrijblijvend.

Meer info over de quickscan

PALI Group

“Féju biedt de juiste oplossing voor de situatie waarin je zit. Ze willen écht het beste voor hun klant.”

AVA Benelux

“Féju bood de ideale combinatie van IT en telecom”

Termeer Groep (Sacha Schoenen)

“Bij Féju wordt er echt naar je geluisterd, je bent geen nummer.”