Advies & second opinion

Vóórdat wij aan de slag gaan met jouw ICT, adviseren wij je graag over de best passende oplossing. Want wij denken niet in producten, maar in oplossingen. Daarom beginnen we ook met luisteren. We willen weten wat jij belangrijk vindt, hoe de werkprocessen verlopen en welke apparatuur en software je al in gebruik hebt. Daarop baseren wij ons advies over de automatiserings- en telecomoplossingen die het beste passen bij jouw organisatie.

Wij denken bijvoorbeeld mee over het inrichten van (thuis)werkplekken, het meest geschikte datacenter, clouddiensten, migratie en beheer.

Ben je benieuwd hoe jouw ICT beter kan?

We komen graag langs voor een vrijblijvende quickscan. We brengen dan je huidige ICT-omgeving in kaart en geven je een advies op maat over mogelijke verbeterpunten. Dat is gratis en vrijblijvend.

Meer info over de quickscan

Second opinion

Het kan ook zijn dat je eerst een second opinion wilt, bijvoorbeeld over de inrichting of beveiliging van je netwerk. Of wanneer je ontevreden bent over je huidige leverancier, advies hoe je daarmee kunt omgaan. Wij zijn de partner die met je meedenkt wanneer je het zelf even niet meer weet.

ICT Consultancy

Heb je als organisatie voor een bepaalde periode ‘extra handjes’ nodig op het gebied van ICT? Dan bieden wij ICT consultancy diensten aan, tot complete detacheringen voor een nader te bepalen periode.

Meer weten?
Bel 013 511 50 88 of gebruik ons contactformulier.

PALI Group

“Féju biedt de juiste oplossing voor de situatie waarin je zit. Ze willen écht het beste voor hun klant.”

Mega Collections

“Ik hoef me over mijn automatisering geen zorgen te maken, nooit.”

Termeer Groep (Sacha Schoenen)

“Bij Féju wordt er echt naar je geluisterd, je bent geen nummer.”