Werkplekbeheer

Een organisatie bestaat uit verschillende werkplekken met computers, laptops, tablets en printers. Je wilt zeker zijn dat deze apparatuur altijd werkt, betrouwbaar is en dat storingen worden voorkomen. Zodat medewerkers hun werk gewoon kunnen blijven doen. Die zekerheid heb je wanneer je het werkplekbeheer uitbesteedt aan Féju.

Goed werkplekbeheer vereist specialistische kennis van hardware en software en vraagt om snel handelen om problemen zoveel mogelijk te voorkomen en – wanneer ze toch ontstaan – adequaat op te lossen.

Waarom werkplekbeheer?

Het uitbesteden van werkplekbeheer zorgt ervoor dat jouw organisatie kan focussen op de primaire bedrijfsprocessen; de processen waar jouw bedrijf goed in is en waarmee jij je geld verdient.

Iedereen kent het probleem van vastlopende computers, een printer die niet werkt, een beamer die het nét voor die belangrijke presentatie laat afweten en andere dagelijkse problemen waar medewerkers tegenaan lopen. Het beheren van de apparatuur op de werkplekken en het monitoren dat deze 24/7 goed werkt, is voor veel bedrijven een belangrijk aandachtspunt: het moet gewoon werken. Storingen aan apparatuur, het installeren van nieuwe software en het oplossen van storingen leidt teveel af van waar het in jouw bedrijf echt om gaat.

Werkplekbeheer: hoe werkt dat?

Eén van de specialisaties van Féju is werkplekbeheer. Met onze software kijken wij op afstand naar de diverse onderdelen van jouw apparatuur, zoals CPU, geheugengebruik, de status van de harddrive en eventuele softwareproblemen. Op deze manier kunnen wij ingrijpen voordat problemen zich voordoen.

Met het uitbesteden van jouw werkplekbeheer ben je verzekerd van een uitstekende support. Met onze remote support beheren wij jouw werkplekken en lossen we problemen op afstand op. Wanneer dit niet meer mogelijk is, bijvoorbeeld doordat jouw internetverbinding niet meer werkt, zijn wij snel ter plaatse om de problemen te verhelpen.

Ben je benieuwd hoe jouw ICT beter kan?

We komen graag langs voor een vrijblijvende quickscan. We brengen dan je huidige ICT-omgeving in kaart en geven je een advies op maat over mogelijke verbeterpunten. Dat is gratis en vrijblijvend.

Meer info over de quickscan

Marree & Van Uunen Belastingadviseurs

“Féju adviseert een oplossing op maat, waarop ik kan vertrouwen”

Hoppenbrouwers Techniek

“De samenwerking met Féju gaat op een heel natuurlijke manier”

Happy Idiots

“Overal en altijd werken zonder zorgen om de beveiliging.”