Wil jij vaker ‘ja’ zeggen?

Als ICT-verantwoordelijke krijg je veel verschillende wensen op je af. Veel vragen vanuit de organisatie. Hoe richt je jouw ICT-omgeving duurzaam en toekomst proof in?

De oplossing voor jouw vragen en wensen: een modern, flexibel, hybride ICT-platform dat de business volgt, in plaats van andersom. En dat daarnaast ook nog eens stabiel en veilig is.

Wil je ‘ja’ kunnen zeggen tegen alle ICT-vragen en wensen die op je afkomen? Neem dan contact met ons op voor ICT die dat mogelijk maakt. We komen graag langs voor een vrijblijvende quickscan en een goed advies op maat.

Klaar voor de toekomst?

Wil je ICT waarmee je klaar bent voor de toekomst, wat er ook gebeurt? Wij helpen je daar graag bij! Bel 013-511 50 88 of gebruik ons contactformulier voor het inplannen van jouw afspraak.

  De Féju quickscan is 100% gratis en geheel vrijblijvend.

  Hoe kom je daar?

  Om dat voor jou te realiseren, willen we eerst begrijpen wat belangrijk is voor jouw organisatie. Met onze quickscan brengen we snel je huidige omgeving in kaart – zo zien we waar mogelijke verbeterpunten zitten. We luisteren naar jouw wensen en vertalen al deze informatie naar het ideale ICT-plaatje voor jouw organisatie. Daar gaan we samen naartoe werken.

  Minstens zo belangrijk is de route daarheen: blijf gebruiken wat nu goed voor je werkt en verander of moderniseer alleen wat nodig is. Zo kunnen we samen, in behapbare stappen, naar die moderne hybride ICT-omgeving toe groeien.

  “Het voorstel van Féju was slim, robuust en toekomstbestendig. We zijn blij dat we hiervoor hebben gekozen.”

  B&G Hekwerk

  “Féju biedt de juiste oplossing voor de situatie waarin je zit. Ze willen écht het beste voor hun klant.”

  PALI Group

  “Bij elke verandering in ons bedrijf, bedenkt Féju een maatwerk oplossing.”

  Termeer Groep

  Sacha Schoenen, Manfield en Sissy-Boy

  Féju ICT Groep: waar ICT klopt

  Féju biedt ICT-oplossingen waarin automatisering en telecom elkaar optimaal versterken. Door techniek en communicatiemiddelen op elkaar af te stemmen, werken medewerkers zo productief mogelijk. Als ondernemer of IT-manager wil je je geen zorgen maken over je ICT-infrastructuur. Daarin ontzorgt Féju je graag.

  ICT moet meegroeien met de ontwikkelingen in je bedrijf. Wij komen regelmatig langs, om op de hoogte te blijven van die ontwikkelingen. Regelmatig persoonlijk contact is essentieel voor een goede samenwerking. Alleen dan kunnen wij de beste oplossingen bieden, die kloppen bij jouw organisatie.

  De belangrijkste pluspunten van de oplossingen van Féju:

  Hoogwaardige en bewezen oplossingen dankzij ervaren en hoogopgeleide IT- en telecom consultants

  Onze supportdesk is standaard
  24/7 bereikbaar

  Totaalleverancier:
  one stop shop

  Persoonlijk contact en
  betrokkenheid

  Ben je benieuwd hoe jouw ICT beter kan?

  Wil je ‘ja’ kunnen zeggen tegen alle ICT-vragen en wensen die op je afkomen? Neem dan contact met ons op voor ICT die dat mogelijk maakt. We komen graag langs voor een vrijblijvende quickscan en een goed advies op maat.

  Ja, ik wil een gratis quickscan

  Féju: het antwoord op jouw ICT-uitdagingen en vragen

  Bedrijven krijgen telkens meer behoefte aan flexibele ICT: ICT die met de organisatie meebeweegt. Veel bestaande of verouderde ICT-omgevingen kunnen dat niet bieden. Die zijn namelijk vooral ontwikkeld om stabiel te zijn, niet flexibel. En dat levert steeds grotere uitdagingen en vraagstukken op, zoals:

  Was jouw ICT flexibel genoeg om massaal thuiswerken te kunnen ondersteunen? En ben je klaar voor wat er nog meer op je af komt?

  Biedt jouw ICT-partner wel genoeg ICT-innovatie aan waarmee jouw organisatie echt verder komt?

  Data sla je niet op om te bewaren, maar om ermee te kunnen werken. Hoe zorg je ervoor dat je dat kan blijven doen, wat er ook gebeurt?

  De overgang van Microsoft Exchange naar Microsoft 365 kan een logische keuze zijn. Maar hoe bed je dat op de juiste manier in binnen je bestaande ICT-omgeving?

  Heb je nog servers nodig als je de overstap naar de cloud wilt maken?

  Herken je een of meer van deze vragen en uitdagingen?
  Daar helpt Féju ICT Groep je graag mee!

  Quickscan

  Samen naar de stip op de horizon

  Het is belangrijk welke route we kiezen naar de stip op de horizon. Een grootschalige migratie of vervanging is namelijk lang niet altijd noodzakelijk. Onze aanpak is pragmatisch: blijf gebruiken wat goed voor je werkt en verander of moderniseer alleen wat nodig is. Zo groeien we samen, in behapbare stappen, naar die moderne hybride ICT-omgeving toe.

  HP Enterprise en Microsoft: een krachtige combinatie

  Bij Féju hebben we veel ervaring met het ontwikkelen van moderne hybride ICT-omgevingen. Daarvoor gebruiken we vaak
  een combinatie van de oplossingen van toonaangevende merken als HP Enterprise (HPE) en Microsoft.

  HPE levert krachtige oplossingen voor klein- en grootzakelijk, tot aan complete datacenter oplossingen. Denk hierbij aan Proliant servers, MSA of de intelligente Nimble storage en LAN / WLAN netwerken onder het label Aruba Networks die robuust, betrouwbaar en flexibel zijn.

  Op basis van VMware of Hyper-V, de hypervisor van Microsoft, realiseren we de virtuele servers die op dat moment nodig zijn.

  Met Microsoft 365 ondersteunen we de moderne werkplek met innovatieve Office-apps en cloudservices voor onder andere samenwerken en informatie delen. Deze suite breiden we vaak uit met Microsoft 365 Enterprise Mobility + Security, een intelligent platform voor mobiliteitsbeheer en beveiliging, tenzij deze functionaliteit reeds in het bestaande abonnement aanwezig is.

  Met deze combinatie krijgen onze relaties een stevig fundament voor hun cloudstrategie, maar ook professionele ondersteuning voor hun legacy applicaties.

  Het totaalplaatje compleet

  We houden niet op bij HPE en Microsoft, maar maken het ICT-plaatje graag helemaal compleet voor je. Dat doen we onder andere met licenties van VMware maar we willen ook graag meedenken in het optimaliseren van het netwerk en/of security. Alles wat jouw organisatie verder nog nodig heeft om klaar te zijn voor de toekomst.

  Klaar voor de toekomst?

  Wil je ICT waarmee je klaar bent voor de toekomst, wat er ook gebeurt? Wij helpen je daar graag bij! Bel 013-511 50 88 of gebruik ons contactformulier voor het inplannen van jouw afspraak.

   “Bedrijfscontinuïteit is heel belangrijk, dus implementaties gaan met minimale downtime, wanneer het jou uitkomt. Ook in de avond of het weekend”

   Albert Jakobsen

   Algemeen Directeur