Back-up en continuïteits-oplossingen

Organisatorisch zijn bedrijfsgegevens vaak je belangrijkste bezit. Je moet er dan ook niet aan denken dat een laptop met bedrijfsgevoelige informatie wordt gestolen. Of erger nog: je hele netwerk raakt geïnfecteerd met ransomware. Hoe zit het dan met de continuïteit van je bedrijf?

Met een goed back-upsysteem hoef je je daarover geen zorgen te maken. Naast de traditionele back-up, kun je in bijna alle gevallen ook kiezen voor een back-up in de cloud of zelfs een managed back-up continuïteits-oplossing.

Back-up & disaster recovery

Hiermee zorg je ervoor dat niet alleen individuele bestanden hersteld kunnen worden, maar worden zelfs complete servers en systemen meerdere malen per dag op locatie (onsite) en buiten de locatie (off-site) geback-upt. In geval van een calamiteit (disaster) is het met de juiste oplossing mogelijk om de bedrijfsprocessen snel weer te hervatten.

Wanneer we het hebben over back-up en continuïteits-oplossingen, komen er al gauw moeilijke terminologieën om de hoek kijken. Féju helpt je graag om het begrijpelijk te houden. We verzorgen de juiste back-up en continuïteiten-inrichting, die optimaal past bij jouw bedrijf.

 

Ben je benieuwd hoe jouw ICT beter kan?

We komen graag langs voor een vrijblijvende quickscan. We brengen dan je huidige ICT-omgeving in kaart en geven je een advies op maat over mogelijke verbeterpunten. Dat is gratis en vrijblijvend.

Meer info over de quickscan

 

Mega Collections

“Ik hoef me over mijn automatisering geen zorgen te maken, nooit.”

Termeer Groep (Sacha Schoenen)

“Bij Féju wordt er echt naar je geluisterd, je bent geen nummer.”

Tricorp Workwear

“Ons hele call proces is gemakkelijker geworden”