Barco Clickshare: ideale oplossing voor draadloos presenteren

Féju deelt graag tips die werken en samenwerken eenvoudiger en plezieriger maken. Deze keer wijzen we u graag op de Clickshare oplossing van Barco.

“We gebruiken het zelf en hebben de Clickshare van Barco al bij veel van onze relaties geïmplementeerd. Zij zijn allemaal enthousiast” vertelt Pieter de Bruijn van Féju ICT Groep. “Het is een ideale oplossing voor draadloos presenteren. Je verbindt het kastje met je laptop, wacht een paar seconden en kunt beginnen met je presentatie. Je kunt ‘m ook gebruiken vanaf je mobiele telefoon, tablet of Microsoft Surface apparaat. Nooit meer gedoe met kabels!”

Draadloos presentatiesysteem

Barco zelf noemt het draadloze presentatiesysteem ‘de meest intuïtieve gebruikerservaring voor samenwerking in vergaderingen’. Met behulp van de ClickShare Button of de ClickShare app kan content gedeeld worden. Het systeem is naadloos te integreren in het bedrijfsnetwerk en garandeert een grote mate van beveiliging.

In de vergaderruimte van Féju  (The Oak Room) wordt de Clickshare CSE-200+ gebruikt met 4K ondersteuning. “Daar zitten twee kastjes bij, zodat je met twee gebruikers tegelijk op een scherm kunt presenteren. Zo kunnen we bijvoorbeeld de cijfers van twee collega’s naast elkaar leggen. Een mooie oplossing voor multidisciplinair samenwerken met één apparaat. En als ik het simpel moet omschrijven: Het biedt gewoon heel veel gemak!”

Barco Authorized Connect Partner

Begin 2019 is Féju partner geworden van Barco. Dit betekent dat de consultants van Féju zeer brede kennis in huis hebben over de producten van Barco en getraind zijn om deze producten te implementeren. We zijn trots op dit nieuwe partnership!

Meer informatie?

Bent u benieuwd of deze oplossing interessant is voor uw organisatie? Wij vertellen u graag over de voordelen en leggen uit hoe het kan samenwerken met uw IT infrastructuur. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen, zodat u zelf in onze vergaderruimte kunt ervaren hoe eenvoudig en praktisch de Barco Clickshare oplossing werkt. Voor het maken van een afspraak of het stellen van uw vragen, kunt u bellen met 013 511 50 88.