Vacature Support Medewerker (fulltime)

Féju ICT Groep in Udenhout zoekt een talentvolle Support Medewerker ter uitbreiding van ons professionele team van IT Consultants. Heb jij relevante IT werkervaring en/of studie of wil je graag aan de slag in de ICT? Dan bieden wij jou een toffe werkomgeving om jezelf verder te ontwikkelen!

We zoeken iemand die zichzelf verder wil ontwikkelen. Iemand die communicatief ijzersterk is en vooral hard wil werken in een erg leuke werkomgeving bij een goede werkgever. Op je visitekaartje staat ICT Consultant maar je bent bereid om alles aan te vliegen en te helpen daar waar nodig.

Ontwikkelen doe je door hard te werken en te leren van collega’s maar ook door cursussen, seminars, kennissessies en training on the job. Juist in die afwisseling, ga jij jezelf ontplooien! Je krijgt de vrijheid om zelf met initiatieven te komen.

Om je een écht goed beeld te geven van de functie beschrijven we graag een typische Féju-werkdag. Een dag bij Féju is nooit hetzelfde en de planning van je dag is pas definitief, als de dag voorbij is!

7.30 uur
Deze week is het jouw beurt om de vroege dienst voor je rekening te nemen en als eerste te starten met het nalopen van de monitor meldingen en standby te staan voor de vroege storingsdienst.

8.20 uur
Je collega’s van het supportteam komen binnen en snel praten jullie bij over hoe jullie weekend was.

8.30 uur
Vanaf half 9 kan de telefoon gaan rinkelen, dus je bent ingelogd op het callcenter systeem en in ons ticket registratiesysteem. Klaar om de eerste telefoontjes aan te nemen en onze relaties netjes en vriendelijk te woord te staan.

10.00 uur
Je hebt al verschillende relaties te woord gestaan en hun vraag of probleem vastgelegd in tickets. Sommigen kon je direct helpen door het resetten van een wachtwoord, andere vragen moest je even parkeren omdat je iets moet uitzoeken of overleggen. Maar nu is het weer jouw beurt om koffie te gaan halen dus je vraagt de collega’s die binnen zijn wat ze willen en je voorziet iedereen van een vers kopje koffie.

10.10 uur
Het is jouw taak om naast alle binnenkomende telefoontjes en mailtjes ook scherp te blijven op de monitoring queue. In deze queue, maar ook op het grote TV scherm dat naast jullie hangt, komen alle meldingen die automatisch worden gegenereerd wanneer een netwerk van onze relaties afwijkingen vertoont. Weggevallen verbindingen, uitzonderlijk hoog geheugen gebruik, mislukte backups of schijfruimte die vol loopt. Je ziet een paar warnings en logt in bij deze relaties om deze warnings te verhelpen en te overleggen met de relatie. Daar waar je er niet naar uit komt, zet je de warnings door naar je collega’s die 2e-lijns support verzorgen.

11.30 uur
Je hebt een grote storing onder je hoede van een relatie uit Tilburg met 30 werkplekken. Vanuit de helpdesk heb je er alles aan gedaan om de relatie te helpen en de storing op te lossen maar het probleem is groter dan dat je telefonisch en remote kunt oplossen. Je overlegt met de planning en stuurt een collega op pad om de storing op locatie verder te troubleshooten.

12.30 uur
Lunch met de collega’s, altijd gezellig! Je hebt nog tijd om een blokje te wandelen buiten en een frisse neus te halen. Daarna snel weer door.

13.05 uur
Na het bijwerken van je mail is het tijd om af te sluiten. Ondanks dat je normaliter binnen op de helpdesk ingepland staat, is er vanmiddag een kleine uitzondering gemaakt door je in te plannen op een groot project. Je mag gaan helpen met de uitlevering van verschillende werkplekken inclusief monitoren en bijhorende monitorbeugels. Tijd om de handen uit de mouwen te steken!

16.30 uur
Jullie ronden het project af en gaan terug naar kantoor. Normaal zou je deze week tot 16.00 uur werken, maar we hebben zo een kwartaalmeeting. Deze gaat namelijk om 17.00 uur beginnen. Albert (Directeur) en Anton (Adjunct Directeur) vertellen dan hoe we er voorstaan. De kwartaalmeetings zijn altijd eerlijk en openhartig, maar ook zeer gezellig. Het zijn altijd heel goed verzorgde bijeenkomsten, met een hapje eten en een borrel als afsluiting. Hierdoor weet je wat er speelt binnen Féju én bouw je een nog betere band op met je collega’s.

Jouw profiel
Je hebt een relevante IT studie afgerond en/of relevante werkervaring;

Bekend met Microsoft gebaseerde oplossingen zoals Windows 7/8/10, MS Office, Exchange, Windows Server en Office365;

Omdat wij een goede privé-werk-balans belangrijk vinden, zoeken wij een kandidaat die woonachtig is in het gebied tussen Breda, Tilburg, Oisterwijk, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Waalwijk.

Wij bieden
Een toffe werk- en leeromgeving met eigenzinnige humoristische collega’s. Bij Féju werk je met een mooi en groot relatiebestand. In een prettige en open werksfeer krijg jij veel verantwoordelijkheid, vrijheid en de kans door te groeien naar Senior Support Medewerker of misschien wel naar ICT consultant buitendienst, alles kan.

Onze cultuur laat zich omschrijven door: ‘Amicaal wanneer het kan, professioneel wanneer het moet’, VrijMiBo’s, personeelsuitjes, flexibele werktijden en korte communicatielijnen.

Voor de functie bieden we je een telefoon, laptop, tablet en een passend salaris, afhankelijk van kennis, kunde en ervaring.

We groeien hard, groei jij met ons mee?
Ben je enthousiast over de functie? Neem dan contact op met Anton van Dam via 06 13377251. Een appje sturen kan uiteraard ook!