Vacature Junior System Engineer

Féju ICT Groep in Udenhout zoekt ervaren talentvolle Junior IT consultants (fulltime) ter uitbreiding van ons professionele team van IT Consultants. Heb jij relevante IT werkervaring en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan bieden wij jou een toffe werkomgeving!

We zoeken iemand die zich verder wil ontwikkelen, die communicatief ijzersterk is en die hard wil werken in een leuke werkomgeving bij een goede werkgever. Iemand die het leuk vindt om onze relaties te helpen, om beheer uit te voeren en om bij bestaande en nieuwe relaties mooie oplossingen te maken.

Ontwikkelen doe je door hard te werken en te leren van collega’s. Maar zeker ook door de cursussen, seminars, kennissessies en training on the job die jou heel regelmatig worden aangeboden. Juist in die afwisseling ga jij jezelf ontplooien! Je krijgt bovendien de vrijheid om zelf met initiatieven te komen.

Om je een écht goed beeld te geven van de functie beschrijven we graag een typische Féju-werkdag. Een dag bij Féju is nooit hetzelfde en de planning van je dag is pas definitief, als de dag voorbij is!

8.25 uur       
Je start de dag met een kop koffie en het lezen van je mail en gaat direct aan de slag met één van de key relaties van Féju: Sacha. Er wordt deze week een nieuwe winkel geopend en jij mag de oplevering van internet, WIFI en Intranet voor je rekening nemen. Samen met je Teamleider Nick bespreek je het plan van aanpak. Nick werkt al jaren voor Féju en is daardoor perfect op de hoogte van alle mogelijke valkuilen en dingen waar je tegenaan kunt lopen. Wel een fijn gevoel dat je hem ook altijd kunt bellen als er vragen zijn.

9.30 uur 
Er belt een klant uit Tilburg met 30 werkplekken, er kan niet meer gewerkt worden! Vanuit de helpdesk probeert men remote het probleem op te lossen. Wanneer het probleem toch groter is dan in eerste instantie gedacht, is het aan jou om in de auto te springen en het op locatie te gaan oplossen voor de klant. VMware was de boosdoener, binnen een uur draait alles weer!

11.00 uur
Eenmaal terug op kantoor ga je verder met de pre-installatie voor het project Sacha, ondertussen belt er nog een relatie met de vraag of er een nieuwe gebruiker kan worden aangemaakt. Je maakt hiervoor een ticket aan en maakt de nieuwe gebruiker in de relatieomgeving aan.

12.30 uur
Lunch met de collega’s, altijd gezellig! Je hebt nog tijd om een blokje te wandelen buiten en een frisse neus te halen. Daarna snel weer door.

13.30 uur
Je bent op tijd aanwezig voor een afspraak bij een leuke tandartspraktijk waar je verantwoordelijk bent voor beheer en onderhoud van de ICT omgeving. Je maakt gelijk de nieuwe Office versie van Microsoft bespreekbaar en in overleg met sales maak je de afspraak om hier het volgende beheerbezoek op terug te komen.

16.30 uur
Je hebt het beheerbezoek afgerond en je werkzaamheden geregistreerd. Je belt met kantoor om te kijken of je al naar huis kunt rijden of dat de supportafdeling nog iets voor je heeft.

In overleg met de planning rijd je naar huis om daar nog even wat mail te beantwoorden. Fijn om vandaag wat eerder thuis te zijn, aangezien je morgenochtend om 08:00 in Amsterdam moet zijn voor een beheerdag!

Jouw profiel
Je hebt een relevante IT studie afgerond in combinatie met relevante werkervaring;

Bekend met Microsoft gebaseerde oplossingen zoals Exchange, Windows Server en Office365;

Omdat wij een goede privé-werk-balans belangrijk vinden, zoeken wij een kandidaat die woonachtig is in het gebied tussen Breda, Tilburg, Oisterwijk, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Waalwijk.

Wij bieden
Een toffe werk- en leeromgeving met eigenzinnige humoristische collega’s. Bij Féju werk je met een mooi en groot relatiebestand. In een prettige en open werksfeer krijg jij veel verantwoordelijkheid, vrijheid en de kans om mee te denken over verbeteringen binnen onze organisatie. Bovendien investeert Féju veel in trainingen zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Onze cultuur laat zich omschrijven door: ‘Amicaal wanneer het kan, professioneel wanneer het moet’, VrijMiBo’s, personeelsuitjes, flexibele werktijden en korte communicatielijnen.

Voor de functie bieden we je een telefoon, laptop, tablet, auto van de zaak en een passend salaris, afhankelijk van kennis, kunde en ervaring.

We groeien hard, groei jij met ons mee?
Ben je enthousiast over de functie?  Neem dan contact op met Anton van Dam via 06 13377251. Een appje sturen kan uiteraard ook!