Vacature System Engineer

Féju ICT Groep in Udenhout zoekt ervaren System Engineers (fulltime) ter uitbreiding van ons professionele team van engineers. Heb jij relevante IT werkervaring en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan bieden wij jou een toffe werkomgeving met uitdagende relaties en uitdagende oplossingen!

Om je een écht goed beeld te geven van de functie beschrijven we graag een typische Féju-werkdag. Een dag bij Féju is nooit hetzelfde en de planning van je dag is pas definitief, als de dag voorbij is!

08:05 uur
Voor deze ochtend staat een beheerafspraak ingepland bij een klant uit Breda waar je een tweetal maanden geleden de hele ICT omgeving hebt vernieuwd; een tweetal nieuwe servers in combinatie met een SAN oplossing en verschillende VM’s.

Vandaag staat in het teken van een reguliere beheerafspraak (ingepland van 08:30 – 10:30) waarbij je jezelf focust op preventief beheer van die nieuwe server- en netwerkomgeving. Maar omdat je de klant een beetje kent, heb je vorige week al een mail gestuurd met de vraag of er nog gebruikersvragen waren. Als reactie heb je een lijstje terug ontvangen en dat is dan ook de reden dat je er net iets eerder bent dan afgesproken, zodat je voldoende tijd hebt om alles netjes op te pakken en af te ronden voor de klant.

09:30 uur
Een collega van de helpdesk belt je op omdat er een klant is (waar jij één van de beheerders bent) die een probleem heeft waar hij zo 1-2-3 de oplossing niet voor kan vinden. Omdat het een vervelend probleem is en hij de klant graag snel verder wil helpen, belt hij met de vraag of je nog tips hebt. Na het kort aanhoren van het probleem, heb je al snel het gevoel in welke richting de oplossing moet liggen. Je praat je collega bij en zegt hem straks nog wel even een mail te sturen met jouw gedachten en als het mee zit, even snel remote mee te kijken.

09:50 uur
Je hebt een nieuwe bak koffie gepakt en gaat even snel kijken of je de collega’s van de helpdesk kunt helpen. Je logt in en je ziet het na een paar klikken al. Je logt uit en je belt je collega om de oplossingsrichting mee te geven. Snel weer door met je taken waarvoor je bent gekomen!

10:30 uur
Tijd om af te ronden. Je ticket heb je helemaal bijgewerkt met alles wat je hebt gedaan en de gebruikersvragen zijn behandeld. Je praat nog even je vaste contactpersoon bij over de werkzaamheden en je adviseert nogmaals om die oude beeldschermen eens te vervangen door mooie nieuwe 23 inch schermen. Je sluit af en stapt snel in de auto.

10:40 uur
Je bent onderweg naar kantoor om aan de slag te gaan met wat mails, maar er belt een klant uit Tilburg met 30 werkplekken: er kan niet meer gewerkt worden! Vanuit de helpdesk heeft men geprobeerd het probleem remote op te lossen maar wanneer het probleem toch groter is dan in eerste instantie gedacht, is het aan jou om het op locatie te gaan oplossen voor de klant. VMware was de boosdoener, binnen een uur draait alles weer!

11:55 uur
Je twijfelt of je mee luncht op kantoor of dat je even een hamburger pakt bij het lokale fastfood restaurant.

13:35
Na het bijwerken van je mail ga je opnieuw op pad. Ditmaal samen met Sales Manager Pieter naar een bedrijf in ’s-Hertogenbosch, een interessante prospect! Jullie nemen hier het gehele automatiseringsproces onder de loep, luisteren naar de wensen van jullie contactpersoon en kunnen zo een mooie offerte gaan opstellen.

16:30 uur
Jullie ronden het gesprek af bij de klant en gaan terug naar kantoor. De kwartaalmeeting met alle collega’s gaat namelijk om 17.00 uur beginnen. Albert (directeur) en Anton (Operational Manager) vertellen dan hoe we er voorstaan. De kwartaalmeetings zijn altijd eerlijk en openhartig, maar ook zeer gezellig. Het zijn altijd heel goed verzorgde bijeenkomsten, met een hapje eten en borrel als afsluiting. Hierdoor weet je wat er speelt binnen Féju én bouw je een nog betere band op met je collega’s.

Jouw profiel

  • Je hebt een relevante IT studie afgerond in combinatie met een aantal jaar relevante werkervaring;
  • Bekend met Microsoft gebaseerde oplossingen zoals Exchange, Windows Server en Office365;
  • Bekend met virtualisatie toepassingen zoals VMware en/of Hyper-V;
  • Omdat wij een goede privé-werk-balans belangrijk vinden, zoeken wij een kandidaat die woonachtig is in het gebied tussen Breda, Tilburg, Oisterwijk, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Waalwijk.


Wij bieden

Een toffe werkomgeving met eigenzinnige, humoristische collega’s. Bij Féju werk je met een mooi en groot relatiebestand. In een familiaire werksfeer krijg jij veel verantwoordelijkheid, vrijheid, kansen om door te groeien, mee te denken en te bouwen aan verbeteringen binnen onze organisatie.

Onze cultuur laat zich omschrijven door: ‘Amicaal wanneer het kan, professioneel wanneer het moet.’ Voor de functie bieden we je een telefoon, laptop, tablet, auto van de zaak en een passend salaris, afhankelijk van kennis, kunde en ervaring.

Interesse?

Ben je enthousiast over de functie? Mail dan je cv met een korte motivatie naar anton@feju.nl.

Heb je nog vragen of wil je graag eerst meer informatie? Neem dan contact op met Anton van Dam via 06 13377251. Ben je niet in de gelegenheid om te bellen? Een appje sturen kan uiteraard ook!

Wist je dat Féju door Regio Business werd genoemd bij de leukste werkgevers uit de regio?