Welkom Daniëlle Dellemijn

Alweer een nieuwe medewerker in het nog steeds groeiende team van Féju! Welkom Daniëlle Dellemijn! Hieronder vertelt Daniëlle wat meer over haarzelf:

Hoi! Mijn naam is Daniëlle Dellemijn. Sinds maandag 5 november ben ik dienst bij Féju ICT Groep als Management Assistente.

In 1982 ben ik geboren in Tilburg. Na een aantal jaren in Tilburg te hebben gewoond, wilde mijn moeder graag terug naar haar geboortedorp Udenhout. In dit prachtige dorp ben ik opgegroeid. Inmiddels woon ik in Oisterwijk en ben ik moeder van een zoon Levi.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool, zit ik te lezen bij de open haard of ben ik spelletjes aan het doen met het gezin. Ook houd ik van een goed feestje en een lekker drankje met vrienden.

Na mijn opleiding bij Schoevers, begon ik in 2006 met mijn eerste baan als Juridisch Secretaresse. In de jaren daarna heb ik bij diverse advocatenkantoren in deze functie gewerkt. Een aantal maanden geleden merkte ik dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging buiten de advocatuur. Die uitdaging heb ik gevonden bij Féju!

Als Management Assistente ga ik me bezighouden met allerlei zaken op het gebied van HR, nieuwsbrieven, de ondersteuning van mijn collega’s en al het andere waarbij zij mijn hulp kunnen gebruiken. Ik heb veel zin om de functie vorm te geven en ervoor te zorgen dat de interne zaken goed geregeld zijn, zodat mijn collega’s zich kunnen bezighouden met waar zij goed in zijn!

 

Bekijk hier het Féju team.