Welkom Erik-Jan van der Meijs

Féju blijft groeien! Volgende week start onze nieuwe Senior Accountmanager: Erik-Jan van der Meijs. Daar zijn we heel blij mee. Alvast een eerste kennismaking.

 

Mijn naam is Erik-Jan van der Meijs. Ik ben getrouwd met Erica en we hebben twee kinderen; Nienke (19 jaar) en Luc (18 jaar). We wonen sinds 2000 in het mooie Berkel-Enschot (Wijk 7 van Tilburg), daarvoor hebben we ruim zeven jaar in Oisterwijk gewoond. In januari van dit jaar ben ik 50 geworden.

Wat ga je doen als Senior Accountmanager bij de Féju ICT Groep?

Zorgen dat bestaande relaties, klant blijven. De beste ICT-oplossing of -dienst aanbieden uit het Féju portfolio (zoals werkplekbeheer, netwerkbeheer en -onderhoud, Interim IT consultants, VoIP en clouddiensten). Meedenken met de klant. Signaleren wat er in de markt gebeurt en daar actie op ondernemen. Maar ook het uitbreiden van het relatiesbestand valt onder het takenpakket, door bijvoorbeeld het bezoeken van netwerkevenementen of door deze zelf te organiseren.

Wat vind je het leukst aan dit werk?

Dat je een relatie opbouwt met elkaar. Persoonlijk vind ik dat dit verder gaat dan alleen maar ICT-diensten en hardware leveren. Samen sparren over toepasbare oplossingen. Het werken aan een gezamenlijk doel met relaties en collega’s. Ook de variëteit van de diverse branches, waarin de relaties zich bevinden, spreekt me erg aan. Zo kom je nog eens ergens.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ga drie keer per week sporten: twee keer bootcamp en een keer in de week naar de sportschool. We hebben een paar traditionele kampeerweekenden met familie en vrienden. In de zomer gaan we met de tent kamperen in Frankrijk en in de winter staan we graag op de ski in Oostenrijk. Daarnaast organiseer ik weekenden en uitjes voor onze vriendenclub.

Waarom wilde je graag voor Féju werken?

Ik was toe aan een mooie nieuwe stap in mijn loopbaan, toen Féju op mijn pad kwam. Albert ken ik al meer dan 25 jaar. We hebben al die jaren contact gehouden. Regelmatig een koffiedrink gesprek, maar ook onder het genot van een glas wijn of een biertje even bijpraten. Ik was op zoek naar een baan, waar ik mijn opgebouwde commerciële vaardigheden verder kan uitbouwen. Die kans krijg ik nu bij Féju.

Nogmaals welkom Erik-Jan en veel plezier bij Féju ICT Groep!

Bekijk hier het Féju team.