Welkom Maarten van Esch

We hebben weer een nieuwe collega. Maarten van Esch is op 1 november begonnen als Consultant Automatisering bij de Féju ICT Groep. Hieronder vertelt hij meer over zichzelf.

“Mijn naam is Maarten van Esch, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriendin Tamara in Tilburg. Ik ben geboren en getogen in Tilburg en ik zal waarschijnlijk ook pas weggaan uit Tilburg als ik mijn vriendin zo ver krijg om te emigreren naar het Caribisch gebied of ergens in de Amerikaanse woestijn (samen natuurlijk).

Hiervoor was ik werkzaam bij een IT dienstverlener in Den Bosch waar ik me met name bezighield met beheer op locatie en new business projecten. Projecten kwamen vanuit sales bij mij terecht, waarna ik samen met de klant een tijdlijn en stappenplan ging maken. Vervolgens voerde ik het gehele project uit en was ik het eerste aanspreekpunt van de klant tot en met de nazorg. Na het afronden van het project, droeg ik het  over aan de support afdeling. Ik heb vooral veel gedaan met Server 2016, Office 365, Sharepoint en security.

Buiten het werk train ik (en geef ik les) ten minste twee maal in de week Braziliaans Jiu Jitsu en probeer ik ook nog regelmatig op de racefiets mijn rondjes te maken. Het liefst op plekken waar de weg omhoog loopt, zoals in Limburg of de Ardennen.”

Nogmaals welkom in ons team Maarten en veel plezier bij Féju ICT Groep!

Bekijk hier het Féju team.