Welkom Peter van Dijk

Sinds vorige week versterkt Peter van Dijk het Féju team als Medewerker Planning & Support. Omdat u regelmatig met hem te maken kunt krijgen, leek het ons goed als u alvast wat meer over hem weet. Hieronder zijn introductie.

Leuk dat ik mezelf mag voorstellen! Mijn naam is Peter van Dijk en ik ben op 9 mei 2016 bij Féju ICT Groep en Telecommunicatie in dienst getreden als Medewerker Planning & Support. Ik ga fungeren als sleutelfiguur tussen relaties, consultants en de interne organisatie.

In 1970 ben ik geboren in Teteringen en nog steeds woon ik in dit prachtige dorp tezamen met mijn vrouw Ineke en onze twee kids Timon (16) en Kiara (13).

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op mijn mountainbike te vinden in de bossen van Dorst en Teteringen. Daarnaast speel ik slagwerk in de leukste en gezelligste pretband van Brabant, namelijk Pretband De Klepzijkers.

Na het afronden van diverse studies in de gezondheidszorg ben ik gaan werken als allround verzorgende en vervolgens als verpleegkundige-A in Breda. Naast mijn toenmalige hobby’s volleyballen, tennissen, musiceren en krachtsport vond ik het ook leuk om pc’s hardware- en softwarematig te configureren en te repareren, maar ook om kleine netwerkjes te bouwen voor familie, vrienden en kennissen. Gezien dit in de loop der jaren steeds meer mijn aandacht begon te trekken heb ik in 1999 besloten om van mijn hobby mijn werk te maken en heb ik de overstap gemaakt naar de ICT. Eerst als netwerk engineer en vanaf 2004 als Planner & Support Professional.

Nu, 17 jaar verder met een rugzak vol ICT-kennis en –ervaring, heb ik een nieuwe uitdaging gevonden en ga ik met veel plezier het Supportteam bij Féju versterken.

Ik kijk ernaar uit om hier aan de slag te gaan en mijn kennis en ervaring te delen met het team. Ik hoop uiteraard ook weer veel te leren van de expertise die bij het team al aanwezig is.

Het mooie van dit vak is, dat geen enkele dag hetzelfde is; elke klant is anders en je weet nooit van tevoren wat voor storing gemeld wordt.

Ik sta u graag telefonisch te woord en zal u helpen met al uw ICT-vragen.

Tot horens!
Peter van Dijk

Medewerker Planning & Support