Welkom Wouter Puts

De nieuwste speler in het team van de Féju ICT Groep is Wouter Puts. Hij is op 1 september begonnen als Consultant Telecom. Tijd voor een kennismaking!

 

Wat doe je allemaal als Consultant Telecom?

Als telecom consultant kom ik bij relaties op locatie om telefooncentrales te plaatsen en te programmeren naar wens van de klant. Wanneer er storingen zijn, los ik die op, op afstand of op locatie. Ook leg ik internetverbindingen aan bij relaties.

Wat vind je het leukst aan dit werk?

Wat ik het leukst vind, is dat elke dag anders is. Ik kom op verschillende locaties, waardoor ik veel te zien krijg. Een oplossing bedenken voor het probleem van de klant, daar kan ik echt voldoening uit halen!

Waarom wilde je graag voor Féju werken?

Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. Via een kennis kwam ik bij Féju terecht. Féju is een groeiend bedrijf, waar ik de kans heb om mee te groeien. Dit sprak mij erg aan. En de diversiteit van binnendienst én buitendienst zag ik ook wel zitten.

Waar woon je?

Ik woon in Oisterwijk, in het centrum.

Heb je een relatie?

Ik heb nu vijf en half jaar een relatie.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd speel ik rugby bij de Oisterwijk Oysters. Ik zit in het derde team, een vriendenteam. Op zondag lekker een balletje gooien en naderhand een biertje drinken met zijn allen. Daarnaast game ik met mijn vrienden. En in het weekend ben ik te vinden in de kroeg. En met lekker weer op het terras!

Nogmaals welkom Wouter en veel plezier bij Féju ICT Groep!

Bekijk hier het Féju team.