De robotisering van werkprocessen – Féju kennis event

Féju organiseert regelmatig events voor klanten, om hen bij te praten over actuele ontwikkelingen. Daarvoor kiezen we onderwerpen die grenzen aan ons eigen vakgebied. Deze events zijn bovendien een mooie gelegenheid voor onze relaties om te netwerken. Het eerstvolgende event is op 24 september en zal gaan over de robotisering van werkprocessen. (meer…)

Féju Kennissessie: Ethical hacker – uitgesteld

De Féju Kennissessie: Ethical hacker is uitgesteld. De nieuwe datum volgt snel.

 

Op 19 maart hoort u alle ins en outs over hacken. De spreker tijdens deze avond is specialist op het gebied van Internet Security, heeft ervaring als ethical hacker en is mede organisator van hacking events voor studenten.

Cybercriminaliteit

Steeds meer bedrijven worden het slachtoffer van cybercriminaliteit, zoals fraude, bedrijfsspionage, phishing of hacking. Ook het hacken van communicatiemiddelen komt steeds vaker voor, zoals bij wifi-netwerken, multifunction-printers en servers. Criminelen gaan steeds gerichter te werk en gebruiken steeds meer geavanceerde methoden. Ze breken in op computersystemen en krijgen zo toegang tot vertrouwelijke informatie, ze vernietigen of ‘kidnappen’ gegevens, of ze richten op andere manieren schade aan.

Ethical hacker

Een ethical hacker hackt niet om mensen te benadelen; zijn activiteiten zijn niet crimineel. Zijn doel is juist om bedrijven te helpen hun systemen beter te beveiligen. Een ethical hacker gaat actief op zoek naar beveiligingslekken bij systemen en bedrijfsnetwerken. Door eventuele lekken in het netwerk te rapporteren, kan de beveiliging verbeterd worden. Dit om te voorkomen dat het systeem of het netwerk gehackt wordt door ‘echte’ hackers met verkeerde bedoelingen.

Féju Kennissessie

Onze spreker op 19 maart heeft ruime ervaring als ethical hacker en heeft als Forensic IT Expert al vele systemen onderzocht. Hij deelt zijn ervaringen met ons en geeft antwoord op vragen als:

  • Wie zijn de hackers die in Nederland actief zijn?
  • Hoe gaan ze te werk?
  • Welke tools gebruiken zij? (het is niet alleen software)
  • En vooral: wat kunt u er tegen doen om uw data en IT-omgeving te beschermen?


Informatie en aanmelden

Hebt u interesse om hierbij te zijn? Noteer dan in uw agenda:

  • Féju kennissessie ethical hacker
  • Donderdag 19 maart 2020
  • Inloop vanaf 16:00 uur. Presentatie 16:30-17:30 uur, met aansluitend een borrel.
  • Locatie: Nijverheidsweg 21 in Udenhout.
  • Gratis entree voor mkb’ers

Wij verzoeken u om u vooraf aan te melden. Dit kan per mail naar Erik-Jan van der Meijs via e.vandermeijs@feju.nl. U kunt ook hem bellen of appen: 06-45466986.

U bent van harte welkom!

Féju kennissessie: big data voor het MKB

In uw bedrijf zijn veel gegevens aanwezig: gebruikt u die wel optimaal? Tijdens deze Féju kennissessie leert u hoe u met big data uw MKB-bedrijf competitiever kunt maken. Met inspirerende voorbeelden van bedrijven wereldwijd én dichtbij. (meer…)

Féju hoofdsponsor van Tilburgse musical Moordhoek

De Stichting Muziektheater Tilburg brengt in mei haar eerste musical Moordhoek op de planken, over het waargebeurde verhaal van Marietje Kessels. Féju ICT Groep & Telecommunicatie is trots hoofdsponsor te zijn van dit unieke culturele evenement.

De vondst van het lijkje van Marietje Kessels in 1900 houdt mensen in Tilburg tot op de dag van vandaag bezig. Ondanks dat de moord meer dan honderd jaar geleden heeft plaatsgevonden.

Machtsmisbruik, een gevoel van twijfel en onmacht, het (on)gelijk van geloof: het blijven actuele thema’s. Daarom brengt een cast van veertig professionals en (semi-)amateurs, begeleid door een live-orkest, dit historische verhaal in een rauwe thrillermusical.

De musical Moordhoek wordt gespeeld in de Schouwburg van Theaters Tilburg op 11, 12, 13 en 14 mei. De productie wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsors Féju ICT Groep & Telecommunicatie, Rabobank en Kobra.

Thrillermusical Moordhoek

“Niet voor niets is het verhaal van Marietje Kessels het bekendste en meest meeslepende verhaal uit de geschiedenis van Tilburg. Het was een ongelofelijk drama voor alle betrokkenen, dat de hele stad op zijn kop zette. Behalve een lokaal drama is het ook de weerspiegeling van een tijd, met de toen geldende sociale en maatschappelijke verhoudingen.“

Ron Antens (musicus, componist en dirigent) nam het initiatief om van dit verhaal een musical te maken. Hij vertelt over de geboorte van zijn idee: “Een van mijn favoriete musicals waaraan ik heb meegewerkt is ‘Parade’ van Jason Robert Brown. Parade is niet bepaald een ‘feel good’ productie, maar daardoor juist heel intrigerend. Een misdaad, slepend proces en de druk van de publieke opinie waren thema’s die mij al snel aan een bekend verhaal uit Tilburg deden denken, namelijk dat van Marietje Kessels. Nadat ik het boek van Ed Schilders, Moordhoek, had gelezen, was het voor mij duidelijk: mijn eerste grote musical moest gaan over dit verhaal!

Dat ik niet de enige was die dit verhaal zag zitten, bleek al snel toen ik begon met de samenstelling van een artistiek team. Iedereen die ik vroeg wilde meteen graag meewerken aan deze productie. Na overleg en de toestemming van Ed Schilders om zijn boek als uitgangspunt te nemen, was mijn eerste productie geboren; Moordhoek. Een rauwe thrillermusical met een echt Tilburgs karakter.”

Tilburgs talent

De Stichting Muziektheater Tilburg kijkt uit naar haar eerste productie. Voorzitter Bert van Herreveld: “We zijn ervan overtuigd met Moordhoek een geweldige eerste productie te hebben gevonden waar dit talent tot zijn recht zal komen. We hopen dat heel Tilburg zal komen genieten en net als wij in één klap verkocht zal zijn voor het muziektheater.

De pracht van muziektheater zit hem wat ons betreft vooral in de begeleiding van de zangers door een echt orkest, live gespeeld, met alle instrumentgroepen vertegenwoordigd. Dat is niet vanzelfsprekend meer in deze tijd, het live orkest is letterlijk een kostbaar goed geworden. Stichting Muziektheater Tilburg wil door haar inzet deze meerwaarde kunnen blijven bieden.”

Féju directeur Albert Jakobsen: “Toen ik hoorde van dit initiatief, was ik meteen enthousiast. Het verhaal gaat over machtsmisbruik en strijd tussen groepen, wat nu nog steeds actuele thema’s zijn. Bovendien is het een écht Tilburgse productie over een waargebeurd verhaal en wordt het heel professioneel aangepakt. Dat wilde ik graag ondersteunen. Ik kijk uit naar de voorstellingen en wens alle betrokkenen veel succes!”

 

Meer informatie vindt u op de website van de Stichting Muziektheater Tilburg.
Tickets kunt bestellen bij Theaters Tilburg.

Féju infosessie VoIP & Hosted Telefonie geslaagd

On-Premise, SIP, voLTE, SDSL… deze en nog veel meer afkortingen kwamen voorbij tijdens de Féju infosessie VoIP & Hosted Telefonie. De aanwezige ondernemers luisterden aandachtig en dronken na afloop gezamenlijk nog een drankje: “Nu begrijp ik ook echt wat dit allemaal inhoudt!”

Op 27 september 2016 hield Féju de tweede informatiesessie van dit jaar. Pieter van Opbergen vertelde de laatste stand van zaken op het gebied van VoIP & Hosted Telefonie. Plús de verwachtingen voor de toekomst.

Hosted bellen of niet?

In jip-en-janneketaal legde hij uit wat het verschil is tussen ADSL, VDSL en SDSL en dat deze dragers zeer belangrijk zijn. Hij gaf een toelichting bij alle telecom afkortingen en vertelde wat de verschillen én de voordelen zijn van de vier typen cloud telefonie die Féju levert: KPN één, Telfort zakelijk, Tele2 en MyConnect.

Ook gaf Pieter een duidelijk advies wanneer het voor organisaties interessant is om hosted ‘uit de cloud’ te bellen en wanneer het kopen van een telefooncentrale een goede oplossing is. Het werd de aanwezigen in de zaal duidelijk dat de ontwikkelingen erg hard gaan.

Bellen over 4G

Pieter sprak zijn verwachting voor de toekomst uit: “Binnenkort gaat alle telefonie over het internet. Heel binnenkort al kunnen we in erg goede kwaliteit bellen over het 4G netwerk, dat heet voLTE. Dan kunnen we heel eenvoudig alle mobiele devices integreren in één bedrijfsnetwerk.”

Hebt u deze infosessie gemist, maar wilt u wel graag op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van telecom? Bel dan met Pieter van Opbergen (013- 511 50 88): hij praat u graag bij.

Féju infosessie

Na afloop werd nog lang nagepraat met een drankje. De ondernemers waren enthousiast over de duidelijkheid die Féju gebracht had: “Het was echt een boeiend verhaal. De volgende keer kom ik weer!”

Dat kan natuurlijk! Féju organiseert regelmatig events voor klanten, om hen bij te praten over actuele ontwikkelingen in automatisering of telecommunicatie. De onderwerpen die wij kiezen, bepalen we door goed te luisteren naar de vragen die onze klanten regelmatig stellen. Deze events zijn bovendien een mooie gelegenheid voor onze relaties om te netwerken.

U bent van harte welkom bij deze events, ook als u geen klant van Féju bent. Wilt u voortaan uitgenodigd worden voor een event? Stuur dan een mailtje naar info@feju.nl, dan houden we u op de hoogte.

event-1-270916

event-2-270916

event-3-270916

event-4-270916

event-5-270916

event-6-270916

event-270916

Save