Welkom Luuk in ’t Groen

Na negen maanden stage bij Féju, had Luuk in ’t Groen er nog geen genoeg van. Sinds begin april is hij in vaste dienst bij de Féju ICT Groep als Consultant Automatisering bij de helpdesk.

De nieuwste medewerker van Féju volgde de opleiding mbo Netwerk- en mediabeheer niveau 4 in Breda. Als eindstage liep Luuk sinds augustus 2019 vier dagen in de week stage bij Féju. “Dat beviel me erg goed. Ik werd goed begeleid en heb veel geleerd. De onderlinge sfeer tussen collega’s is heel informeel. We lachen veel tijdens het werk. En je weet wat je aan elkaar hebt. Ik kan iedereen aanspreken voor hulp”.

Ondertussen besloot Luuk dat hij graag verder wilde studeren aan het hbo. Maar hij wilde ook bij Féju blijven. Daarom ging hij in januari naar Operational Manager Anton van Dam om zijn wens te bespreken. “Ik heb gevraagd of ik bij Féju kon werken terwijl ik deeltijd hbo volg. Als dat niet kon, zou ik voltijd hbo gaan doen. Gelukkig stemde Anton in. De werkzaamheden hier passen bij mijn opleiding, zijn divers, uitdagend en motiverend. En de sfeer is goed. Het ideale plaatje”.

Luuk is geen type om stil te zitten. Hij werkt ook nog 16 uur per week bij de Efteling, vooral in het weekend. “Ik sta bij de Python. Het is heel leuk als je mensen met een gespannen gezicht ziet instappen en vervolgens met een big smile weer ziet terugkomen!” Luuk is 19 jaar oud en woont met zijn ouders in Dongen. “In mijn vrije tijd bezoek ik met mijn vrienden andere pretparken in binnen- en buitenland. En ik hou van gamen, dat doe ik om mijn hoofd leeg te maken”.

Luuk zal bij Féju aan de slag gaan als Consultant Automatisering, meestal bij de helpdesk en soms op locatie bij klanten. Wat zijn toekomstdroom is, weet hij nog niet. “Ik zie wel. Ik wil nog veel leren”.

Naar volgende nieuwsbericht

Féju Drive Through ongekend succes

Albert en Anton organiseerden op donderdagavond 30 april de Féju Drive-through! Iedere Féju collega reed over de parkeerplaats bij Féju en ontving bij iedere ‘halte’ een cadeau. Samen vormden deze cadeaus een zeer uitgebreid BBQ-pakket om van te genieten met familie en vrienden. Lees hieronder de ins en outs en bekijk de foto’s.

 

Omdat we enorm dankbaar zijn voor al die avonden, zaterdagen en zondagen dat er werd doorgewerkt om overal thuiswerkplekken in te richten en laptops, security en andere communicatie-oplossingen te leveren;

Om iedereen een leuke opkikker te geven in de vorm van een toffe BBQ avond (of meerdere!);

Om ook de gezinnen, families en vrienden daarvan te laten meegenieten (omdat zij onze collega’s soms moesten missen in de afgelopen tijd);

Om een aantal van onze goede relaties een leuke order te bezorgen in een periode waarin zij het zakelijk taai hebben;

Om alle Féju collega’s te bedanken voor hun fantastische inzet en flexibiliteit de afgelopen maanden;

Omdat we ons goede kwartaal nu helaas niet gezamenlijk kunnen vieren tijdens de traditionele kwartaalmeeting;

Maar wij de saamhorigheid en teamspirit zeker wel willen vieren mét elkaar;

Omdat het vandaag één jaar geleden is dat Féju 15 jaar bestond (30-4-2019);

En niet als minste omdat Albert Jakobsen en Anton van Dam het hele team een heel groot compliment willen maken…

Féju Drive through 20

Féju Drive Through

Daarom organiseerden Albert en Anton op donderdagavond 30 april de Féju Drive Through! Iedere Féju collega reed over de parkeerplaats bij Féju en ontving bij iedere ‘halte’ een cadeau. Samen vormden deze cadeaus een zeer uitgebreid BBQ-pakket om van te genieten met familie en vrienden, compleet met houtskool en aanmaakblokjes, BBQ-schort, servetten, wijn, vlees, salades, sauzen, kruiden, stokbrood en smeersels. En ook nog een soepje vooraf en aardbeien na!

Deze cadeaus van Féju ontvingen zij uit handen van:

  • Toine Senders – Excellent AGF
  • Ton van Olphen – Van Olphen Viande Select
  • Frank Smulders en Stefan Smulders – Horesca Smulders
  • Maartje Dimmers – Maartje’s Wijnen
  • Jong Food BV
  • Fire-up International b.v.
  • PLUS Peek Heyhoef Tilburg

 

De blije gezichten van de Féju collega’s, die natuurlijk netjes in de auto bleven zitten, waren zó leuk om te zien! Het Brabants Dagblad stuurde zelfs een fotograaf en een verslaggever om hiervan verslag te doen. Het was een ongekend succes!

Video en foto’s: Beeld Werkt

Naar volgende nieuwsbericht

100% Bereikbaarheid gedurende coronavirus (COVID-19)

Het coronavirus (COVID-19) heeft grote invloed op de volksgezondheid. Ook zakelijk heeft het een flinke impact. Met dit bericht willen wij laten weten dat Féju staat voor haar continuïteit en is ingericht als 24-uurs organisatie. Onze helpdesk en support blijven 24/7 bereikbaar.

De Féju consultants en sales zijn volledig aan het werk; de actuele adviezen en richtlijnen van het RIVM worden hierbij opgevolgd. Beheerbezoek op locatie wordt vooraf afgestemd. Remote beheer kan een alternatief zijn (indien mogelijk). Verder houden wij nauw contact met onze leveranciers. Féju houdt de verdere ontwikkelingen scherp in de gaten. De gezondheid van onze relaties en collega’s komt op de eerste plaats.

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je terecht bij onze operationeel manager Anton van Dam. Wij zijn gewoon bereikbaar op 013-5115088.

Thuiswerken

We ontvangen een verhoogde vraag vanuit onze relaties om thuis te kunnen werken. Dit geldt voor telefonie en automatisering. We hebben meerdere oplossingen die op korte termijn geïmplementeerd kunnen worden. Wil je weten wat wij hierin kunnen betekenen? Neem dan contact op met Sales@feju.nl of 013-5115088.

Hartelijke groet van Féju en blijf gezond.

#ICTdoejesamen

 

Externe informatiebronnen

 

Naar volgende nieuwsbericht

Welkom Juliette Jakobsen

We hebben weer een nieuwe collega. Juliette Jakobsen is op 1 februari begonnen bij de Féju ICT Groep. Ze gaat commerciële ondersteuning bieden en wordt onderdeel van het salesteam. Wilt u alvast even kennismaken? Hieronder vertelt Juliette meer over zichzelf.

“Mijn naam is Juliette Jakobsen, ik ben 22 jaar en woon in het centrum van Oisterwijk, heerlijk op mezelf. Ik ben opgegroeid in Oisterwijk en zal Oisterwijk voorlopig ook niet verlaten, tenzij het is om vakantie te vieren op Bali.

Sinds 1 februari 2020 werk ik als commercieel ondersteuner bij Féju. Dit betekent dat ik me ga bezighouden met het opstellen van offertes samen met het salesteam, met de organisatie van verschillende events en verder met ondersteuning in sociale media en administratieve taken.

Hiervoor heb ik drie jaar gewerkt als reisverkoopster. In december werd ik gewezen op een openstaande vacature binnen de Féju ICT Groep. Deze baan sprak mij direct aan. Verkoop zit me in het bloed, dus ik geloof dat ik zeker wel mijn plek ga vinden hier.

Naast het fulltime werken, hockey ik in het dames Jong team van Udenhout. Elke dinsdag, donderdag en zondag sta ik weer met veel plezier op het veld. Uiteraard met als doel om toch een keer kampioen te worden. Daarnaast heb ik een lieve vriend met wie ik veel leuke dingen doe. En ik ben ook niet vies van een wijntje met vriendinnen in het weekend.”


Nogmaals welkom in ons team Juliette en veel plezier bij de Féju ICT Groep!

Bekijk hier het Féju team.

Welkom Orlando Blankenstijn

Onze nieuwste collega is Orlando Blankenstijn, hij is in januari begonnen als Junior Consultant Automatisering. Orlando is 22 en woont al zijn hele leven in Breda. Een eerste kennismaking:

Wat doe je allemaal als Junior Consultant Automatisering?

Als Junior consultant voor de automatisering, mag ik mij bezig houden met het eerste- en tweedelijns support en het adviseren van de klant op de helpdesk in Udenhout. Dit zal zijn: de telefoon bemannen, tickets registreren en verhelpen waar mogelijk.

Wat vind je het leukst aan dit werk?

Het klantencontact vindt ik verreweg het leukst aan dit werk. Het kunnen verhelpen van problemen bij de klant en daarna de opluchting horen. Dat geeft mij ontzettend veel voldoening om dit werk te kunnen doen. Het is voor mij ook ontzettend belangrijk dat ik een goede band heb met de klant, zodat ik ze op een persoonlijke en aan de klant aangepast advies kan geven. Een oplossing waarmee zij op de voor hun beste manier geholpen zijn.

Waarom wilde je graag voor Féju werken?

Een persoonlijke vriend van mij (Jeroen Bergmans) werkt bij Féju en stelde voor dat ik zou solliciteren omdat ik naar een andere uitdaging op zoek was. Vervolgens keek ik op de website en ik hoorde de persoonlijke ervaringen van Jeroen. De familiaire maar toch ‘strevende’ sfeer sprak mij erg aan. Ik had gelijk het gevoel dat Féju echt alles doet om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, waar ik enorm naar op zoek was.

Een paar gesprekken verder – en na het team te hebben ontmoet – werd dit gevoel alleen maar sterker. En had ik gelijk het gevoel dat ik met dit team wilde samenwerken.

Wat doe je in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd spendeer ik vooral veel met familie en vrienden. Na het werk is dat vooral lekker op de bank zitten, tv kijken. Of gezellig uit eten gaan… misschien iets vaker dan zou moeten, haha.

De weekenden spendeer ik het liefst met mijn vriendin, aangezien wij beiden nog thuis wonen. Dan gaan we veel leuke dingen uit huis doen, denk aan een dierentuin of gezellig de stad in. Of thuis gezellig samen dingen doen.

Heb je een relatie?

Ik zit op 5 januari twee jaar in een relatie met de allerliefste vrouw die er is: mijn vriendin Sara. Al twee jaar ben ik echt heel gelukkig met haar en ik kijk er nog elke week naar uit om haar in het weekend te kunnen zien.

Nogmaals welkom Orlando en veel plezier bij Féju ICT Groep!

Bekijk hier het Féju team.

Welkom Maarten van Esch

We hebben weer een nieuwe collega. Maarten van Esch is op 1 november begonnen als Consultant Automatisering bij de Féju ICT Groep. Hieronder vertelt hij meer over zichzelf.

“Mijn naam is Maarten van Esch, ik ben 34 jaar en ik woon samen met mijn vriendin Tamara in Tilburg. Ik ben geboren en getogen in Tilburg en ik zal waarschijnlijk ook pas weggaan uit Tilburg als ik mijn vriendin zo ver krijg om te emigreren naar het Caribisch gebied of ergens in de Amerikaanse woestijn (samen natuurlijk).

Hiervoor was ik werkzaam bij een IT dienstverlener in Den Bosch waar ik me met name bezighield met beheer op locatie en new business projecten. Projecten kwamen vanuit sales bij mij terecht, waarna ik samen met de klant een tijdlijn en stappenplan ging maken. Vervolgens voerde ik het gehele project uit en was ik het eerste aanspreekpunt van de klant tot en met de nazorg. Na het afronden van het project, droeg ik het  over aan de support afdeling. Ik heb vooral veel gedaan met Server 2016, Office 365, Sharepoint en security.

Buiten het werk train ik (en geef ik les) ten minste twee maal in de week Braziliaans Jiu Jitsu en probeer ik ook nog regelmatig op de racefiets mijn rondjes te maken. Het liefst op plekken waar de weg omhoog loopt, zoals in Limburg of de Ardennen.”

Nogmaals welkom in ons team Maarten en veel plezier bij Féju ICT Groep!

Bekijk hier het Féju team.

 

Welkom Wouter Puts

De nieuwste speler in het team van de Féju ICT Groep is Wouter Puts. Hij is op 1 september begonnen als Consultant Telecom. Tijd voor een kennismaking!

 

Wat doe je allemaal als Consultant Telecom?

Als telecom consultant kom ik bij klanten op locatie om telefooncentrales te plaatsen en te programmeren naar wens van de klant. Wanneer er storingen zijn, los ik die op, op afstand of op locatie. Ook leg ik internetverbindingen aan bij klanten.

Wat vind je het leukst aan dit werk?

Wat ik het leukst vind, is dat elke dag anders is. Ik kom op verschillende locaties, waardoor ik veel te zien krijg. Een oplossing bedenken voor het probleem van de klant, daar kan ik echt voldoening uit halen!

Waarom wilde je graag voor Féju werken?

Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. Via een kennis kwam ik bij Féju terecht. Féju is een groeiend bedrijf, waar ik de kans heb om mee te groeien. Dit sprak mij erg aan. En de diversiteit van binnendienst én buitendienst zag ik ook wel zitten.

Waar woon je?

Ik woon in Oisterwijk, in het centrum.

Heb je een relatie?

Ik heb nu vijf en half jaar een relatie.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd speel ik rugby bij de Oisterwijk Oysters. Ik zit in het derde team, een vriendenteam. Op zondag lekker een balletje gooien en naderhand een biertje drinken met zijn allen. Daarnaast game ik met mijn vrienden. En in het weekend ben ik te vinden in de kroeg. En met lekker weer op het terras!

Nogmaals welkom Wouter en veel plezier bij Féju ICT Groep!

Bekijk hier het Féju team.

Féju nieuwsbrief september

We hebben het laatste nieuws van en over Féju weer voor u verzameld. De nieuwsbrief is verschenen op woensdag 11 september. Hebt u ‘m niet ontvangen? U kunt de nieuwsbrief ook lezen door te klikken op: Féju nieuwsbrief september 2019.

Feju_Nieuwsbrief_september2019

In deze nieuwsbrief leest u een interview met Antoine van Dijk, Financieel Directeur van B&G Hekwerk over zijn samenwerking met Féju. Verder nieuws over ons Sophos partnership, een verslag van onze kwartaalmeeting en kort nieuws over nieuwe medewerkers en over ons bouwproject.

We wensen u veel plezier met lezen!

Nieuwe stagiair Luuk in ’t Groen

Het hele schooljaar lang, dus tot en met juni 2020, loopt Luuk in ’t Groen stage bij de Féju ICT Groep. Misschien krijgt u hem aan de telefoon of komt hij met een collega mee naar uw bedrijf, vandaar dat we Luuk graag aan u voorstellen.

Luuk is vier dagen per week aanwezig bij Féju, van maandag tot en met donderdag. Hij gaat (onderdelen van) informatiesystemen ontwikkelen en implementeren, bestaande informatiesystemen beheren en storingen voorkomen en verhelpen. Ook zal hij als ICT-beheerder gebruikers ondersteunen, incidentmeldingen afhandelen en de servicedesk ondersteunen.

Hieronder vertelt Luuk wat meer over zichzelf. Wij wensen Luuk heel veel plezier en succes met zijn stage!

 

Mijn naam is Luuk in ’t Groen. Ik ben 18 jaar oud (jong) en woonachtig in het mooie dorp Dongen. Ik volg een opleiding netwerk- en mediabeheer niveau 4 in Breda. Deze stage is ook meteen mijn laatste jaar van de opleiding.

Mijn interesse in dit vakgebied is gekomen door mijn opa. In de tijd dat computers en netwerken in opkomst kwamen, was mijn opa hier als de kippen bij. Dankzij zijn interesse en ervaring heb ik heel veel kunnen leren en ontdekken. Als ik iets niet wist, was de kans erg groot dat mijn opa het wel wist of gaf hij hints hoe ik tot het antwoord kon komen.

Voor mijn stage ben ik op zoek gegaan naar bedrijven waar ik een goed gevoel bij had. Bij Féju spraken de sfeer en de werkzaamheden mij aan. Je bent niet aan het werk voor één klant, maar voor meerdere relaties waardoor de werkzaamheden niet snel eentonig worden.

Naast mijn opleiding ben ik in het weekend regelmatig te vinden op mijn werk in de Efteling. Samen met collega’s (vrienden) ga ik regelmatig naar andere parken in binnen- en buitenland, of organiseren we ‘ouderwetse’ spelletjesavonden. Natuurlijk ben ik in mijn vrije tijd ook bezig met games, wat voor mij vooral dient als ontspanning, om zo mijn hoofd leeg te maken.

Luuk in ’t Groen

Bekijk hier het Féju team.

Welkom Erik-Jan van der Meijs

Féju blijft groeien! Volgende week start onze nieuwe Senior Accountmanager: Erik-Jan van der Meijs. Daar zijn we heel blij mee. Alvast een eerste kennismaking.

 

Mijn naam is Erik-Jan van der Meijs. Ik ben getrouwd met Erica en we hebben twee kinderen; Nienke (19 jaar) en Luc (18 jaar). We wonen sinds 2000 in het mooie Berkel-Enschot (Wijk 7 van Tilburg), daarvoor hebben we ruim zeven jaar in Oisterwijk gewoond. In januari van dit jaar ben ik 50 geworden.

Wat ga je doen als Senior Accountmanager bij de Féju ICT Groep?

Zorgen dat bestaande klanten, klant blijven. De beste ICT-oplossing of -dienst aanbieden uit het Féju portfolio (zoals werkplekbeheer, netwerkbeheer en -onderhoud, Interim IT consultants, VoIP en clouddiensten). Meedenken met de klant. Signaleren wat er in de markt gebeurt en daar actie op ondernemen. Maar ook het uitbreiden van het klantenbestand valt onder het takenpakket, door bijvoorbeeld het bezoeken van netwerkevenementen of door deze zelf te organiseren.

Wat vind je het leukst aan dit werk?

Dat je een relatie opbouwt met elkaar. Persoonlijk vind ik dat dit verder gaat dan alleen maar ICT-diensten en hardware leveren. Samen sparren over toepasbare oplossingen. Het werken aan een gezamenlijk doel met relaties en collega’s. Ook de variëteit van de diverse branches, waarin de klanten zich bevinden, spreekt me erg aan. Zo kom je nog eens ergens.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ga drie keer per week sporten: twee keer bootcamp en een keer in de week naar de sportschool. We hebben een paar traditionele kampeerweekenden met familie en vrienden. In de zomer gaan we met de tent kamperen in Frankrijk en in de winter staan we graag op de ski in Oostenrijk. Daarnaast organiseer ik weekenden en uitjes voor onze vriendenclub.

Waarom wilde je graag voor Féju werken?

Ik was toe aan een mooie nieuwe stap in mijn loopbaan, toen Féju op mijn pad kwam. Albert ken ik al meer dan 25 jaar. We hebben al die jaren contact gehouden. Regelmatig een koffiedrink gesprek, maar ook onder het genot van een glas wijn of een biertje even bijpraten. Ik was op zoek naar een baan, waar ik mijn opgebouwde commerciële vaardigheden verder kan uitbouwen. Die kans krijg ik nu bij Féju.

Nogmaals welkom Erik-Jan en veel plezier bij Féju ICT Groep!

Bekijk hier het Féju team.