Welkom Anouk Peek

We zijn heel blij met de komst van onze nieuwe medewerkster Anouk Peek: een nieuw gezicht aan de receptie. Ze viel meteen met haar neus in de boter: ze was gastvrouw tijdens ons AVG Seminar op haar derde werkdag. Hieronder vertelt Anouk wat meer over haarzelf.

 

Hallo, Ik ben Anouk Peek en sinds 23 januari 2018 werkzaam bij Féju ICT Groep en Telecommunicatie als administratief medewerkster.

Ik ben geboren in Den Haag en na diverse omzwervingen door Nederland woon ik nu alweer twaalf jaar in het prachtige Brabant, waar zowel mijn gezin als ik het prima naar onze zin hebben.

Na het behalen van mijn vwo-diploma wilde ik eigenlijk maar één ding: secretaresse worden op kantoor. Mijn vader was niet helemaal enthousiast over deze keuze, maar na het behalen van mijn Schoevers diploma zag hij dat ik mij als een vis in het water voelde in deze functie.

Jaren heb ik met veel plezier gewerkt op diverse makelaarskantoren als secretaresse. Na een aantal jaar voor de kinderen te hebben gezorgd, was het tijd om weer de arbeidsmarkt op te gaan. Nu ben ik vol enthousiasme begonnen aan deze uitdaging bij Féju automatisering en telecommunicatie.

Mijn hobby’s zijn tennissen (ik probeer al jaren mijn ranking te verbeteren, maar ja, nog niet helemaal gelukt), met de hond lopen (die helaas niet altijd even goed luistert, maar gelukkig heel lief is) en genieten van het Brabantse goede leven.

Een ieder die Féju belt, zal mij aan de lijn krijgen en ik zal er voor zorgen dat elk gesprek op de goede plaats terecht komt. Ik heb er zin in!

Met vriendelijke groet,

Anouk Peek
Administratief medewerkster