Welkom Rick Spooren

We hebben weer een nieuwe collega! IT-consultant Rick Spooren vertelt hier alvast wat meer over zichzelf:

Samen komen tot een (maatwerk)oplossing op IT-gebied, dat is mijn passie. En dat is ook de grote kracht van Féju, waar ik 20 augustus aan de slag ben gegaan als IT-consultant. Een zeer veelzijdige functie. Uiteraard heb ik heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!

De afgelopen tien jaar heb ik bij diverse werkgevers ervaring opgedaan als systeem- en netwerkbeheerder en IT-consultant. Storingen oplossen, nieuwe netwerken aanleggen of bestaande netwerken optimaliseren, grote migratieprojecten; de uitdaging kan mij niet groot genoeg zijn.  Met een grote dosis gedrevenheid zoek ik altijd naar de beste IT-oplossing voor de klant.

Recentelijk heb ik de sleutel gekregen van mijn eigen huisje in Schijndel, waar ik natuurlijk erg trots op ben. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten (fitness en voetbal), ga ik met regelmaat naar concerten of festivals en kan ik genieten van een heerlijke warme strandvakantie.

Ik ben erg gedreven en klantgericht en ik hoop mijn enthousiasme over te kunnen brengen naar de klant. Ik verheug me op een prettige samenwerking!

 

Bekijk hier het Féju team.