Maak kennis met: Martijn van Rosmalen

De Féju-familie blijft groeien! Om je op de hoogte te houden van onze nieuwe aanwinsten stellen we ze een voor een aan je voor. Vandaag is het de beurt aan Martijn van Rosmalen. Hij deed 1 mei zijn intrede bij ons als ICT-consultant. De hoogste tijd voor een korte kennismaking. Want wie is onze nieuwe collega? Welke kennis en ervaring brengt hij met zich mee? En waar krijgt hij buiten werktijd energie van? Je leest het hieronder.

“Hallo daar! Ik ben Martijn van Rosmalen, een voormalig inwoner van Den Bosch, want per 1 juni ben ik namelijk verhuisd naar Breda en ingetrokken bij mijn vriendin.

In mijn vrije tijd zit ik niet stil en sport ik graag. Zo ben ik een fanatiek hockeyer, stap ik met regelmaat op de wielrenfiets en draai ik voor een hardloopronde ook mijn hand niet om. Naast al mijn sportieve activiteiten geniet ik ook van lekker eten en drinken. Kokkerellen met mijn vriendin, barbecueën in de tuin en terrassen met vrienden; het is stuk voor stuk aan mij besteed.

Binnen mijn vakgebied ben ik vooral expert op het vlak van systeembeheer. Al sinds mijn jeugd heb ik een fascinatie voor alles wat met computers te maken heeft. Op 8-jarige leeftijd wist ik dan ook al dat ik ‘computerman’ wilde worden. En nu ik ouder en wijzer ben, besef ik des te meer hoe belangrijk en veelzijdig het ICT-vakgebied is. Alleen al het gegeven dat je als systeembeheerder met het invoeren van een bepaalde instelling het werk van een ander gemakkelijker maakt, zorgt ervoor dat ik het alleen nog maar leuker ben gaan vinden!”

Martijn, namens het hele team: van harte welkom en veel succes gewenst!

Bekijk hier het Féju team.