Samenwerking Athlon verlengd

Féju ICT Groep & Telecommunicatie heeft haar contract met Athlon Lease verlengd met vijf jaar. Onlangs mochten tien Féju medewerkers hun gloednieuwe auto ophalen bij Arend Auto in Oisterwijk. Dat werd natuurlijk een mooi feestje!

“Wij maken niet dagelijks mee dat we tien nieuwe voertuigen mogen presenteren”, lacht Patrick van den Boogaard, verkoopadviseur bij Arend Auto. “Féju heeft inmiddels 21 auto’s van ons rondrijden en is een echte Arend-ambassadeur aan het worden!”

Waarom Arend Auto?

“Dat hebben ze dan ook verdiend”, reageert Albert Jakobsen. “De auto’s én de service zijn heel betrouwbaar. Toen één van onze auto’s total loss werd gereden, stond al de volgende dag een vervangende auto klaar. Bovendien zit Arend dichtbij: mijn medewerkers hoeven niet ver te rijden voor een reparatie. En ze kunnen in de garage doorwerken of krijgen een vervangende auto mee. Dat scheelt veel kostbare werktijd.”

Arend Auto is dealer van Renault, Nissan en Dacia en heeft 14 vestigingen in Nederland. De garage in de Sprendlingenstraat hoorde voorheen bij Van den Boom (bekend uit de Tilburgse Goirkestraat), maar werd in 2009 overgenomen door Arend Auto. Patrick: “Maar voor onze relaties is de garage vertrouwd gebleven, er is weinig veranderd.”

“Mijn medewerkers moeten fijn kunnen rijden, dat vind ik belangrijk”, legt Albert uit. “Ze zijn tevreden over de service en hebben een goede klik met de mensen van Arend. Ze worden bijvoorbeeld verwelkomd door receptioniste Anja: die kennen ze goed want dat is de vrouw van Twan!”

Waarom Athlon Lease?

Ook over de samenwerking met Athlon is Albert erg positief: “Mariska is al zes jaar ons vaste aanspreekpunt bij Athlon. Zij kent onze historie en begrijpt wat we willen. Ze snapt dat onze mobiliteit gegarandeerd moet zijn en dat het veel geld kost als een medewerker een uur niet kan werken door panne. Ik word regelmatig benaderd door concurrenten, maar ik houd alles bij één leasemaatschappij: Athlon.”

Roger Sliepenbeek, Accountmanager bij Athlon, doet daar graag zijn best voor: “Sommige van de Féju-auto’s waren nog niet einde contract. We hebben geregeld dat ze toch allemaal vervangen konden worden. Zo heeft iedere medewerker dezelfde auto in dezelfde uitvoering gekregen en ontstaat er geen discussie onderling. Wij begrijpen dat dit belangrijk is en zijn dan graag flexibel.”