Welkom Juliette Jakobsen

We hebben weer een nieuwe collega. Juliette Jakobsen is op 1 februari begonnen bij de Féju ICT Groep. Ze gaat commerciële ondersteuning bieden en wordt onderdeel van het salesteam. Wilt u alvast even kennismaken? Hieronder vertelt Juliette meer over zichzelf.

“Mijn naam is Juliette Jakobsen, ik ben 22 jaar en woon in het centrum van Oisterwijk, heerlijk op mezelf. Ik ben opgegroeid in Oisterwijk en zal Oisterwijk voorlopig ook niet verlaten, tenzij het is om vakantie te vieren op Bali.

Sinds 1 februari 2020 werk ik als commercieel ondersteuner bij Féju. Dit betekent dat ik me ga bezighouden met het opstellen van offertes samen met het salesteam, met de organisatie van verschillende events en verder met ondersteuning in sociale media en administratieve taken.

Hiervoor heb ik drie jaar gewerkt als reisverkoopster. In december werd ik gewezen op een openstaande vacature binnen de Féju ICT Groep. Deze baan sprak mij direct aan. Verkoop zit me in het bloed, dus ik geloof dat ik zeker wel mijn plek ga vinden hier.

Naast het fulltime werken, hockey ik in het dames Jong team van Udenhout. Elke dinsdag, donderdag en zondag sta ik weer met veel plezier op het veld. Uiteraard met als doel om toch een keer kampioen te worden. Daarnaast heb ik een lieve vriend met wie ik veel leuke dingen doe. En ik ben ook niet vies van een wijntje met vriendinnen in het weekend.”


Nogmaals welkom in ons team Juliette en veel plezier bij de Féju ICT Groep!

Bekijk hier het Féju team.