Geschiedenis

Het verhaal van Féju

Albert Jakobsen richtte op 1 mei 2004 Féju Automatisering, Service & Consultancy op, samen met Dennes Meeusen. De inspiratiebron voor onze bedrijfsnaam vormden de namen van Alberts kostbaarste bezit, zijn twee dochters Féline en Juliette.

Inmiddels is de Féju ICT Groep uitgegroeid tot een automatiserings- en telecommunicatiebedrijf met ruim 30 bekwame en enthousiaste medewerkers. We werken voor grote bedrijven (met 140 vestigingen, of 300 werkplekken), maar ook voor kleine MKB-bedrijven en zzp’ers.

De kracht van Féju zit hem in het bundelen van kennis. Onze dienstverlening ontwikkelt zich vanaf het eerste oriënterende gesprek met uw bedrijf mee. We bieden oplossingen die voor uw situatie van toepassing zijn, met flexibele contracten en contacten.

De door ons uitgedragen kennis binnen ons vakgebied wordt bevestigd door de diverse certificeringen van onze partners en leveranciers.

Féju ontzorgt in automatisering en telecommunicatie; met een menselijk gezicht. Dat merkt u aan onze dienstverlening: meedenken en anticiperen. Zo zorgen we voor de juiste klik.