Féju’ers van het eerste uur: Twan en Roel

Naam: Twan IJpelaar
Functie: salesconsultant en ICT-expert
Aantal dienstjaren: 20

“We kenden elkaar al zo’n 20 jaar toen Albert mij benaderde. Het leek me leuk om weer samen te werken. Maar ook meebouwen aan een nieuw bedrijf klonk interessant. Zo werd ik Feju’er nummer 4. En we zijn nog steeds ‘bij elkaar’. Want de organisatie mag dan flink gegroeid zijn, er heerst nog precies dezelfde mentaliteit als in het begin.

Ik werk graag voor dit no-nonsensebedrijf. Met ons team, dat voor oplossingen gaat. Ook geniet ik van de humor op de werkvloer en de ‘weet je nog’-momenten met de oudgedienden. Daarnaast ben ik trots op de onderneming die Féju geworden is, en het feit dat ik nog steeds onderdeel ben van dat geheel. Met mijn 58 jaar wordt nóg 20 jaar lastig. Maar Féju wens ik nog vele jaren op de teller toe. Aan de mensen zal het in ieder geval niet liggen.”


Naam: Roel Marcus
Functie: IT-consultant
Aantal dienstjaren: Ruim 19

“Al zijn we in de afgelopen jaren ontzettend gegroeid, er is nog steeds persoonlijke aandacht en een goed teamgevoel. Ik ben veel onderweg en zie mijn collega’s weinig, maar eenmaal op kantoor voel ik mij ‘onderdeel van’. Onze bedrijfsfeestjes helpen daar trouwens aardig bij. Je praat dan over andere zaken, drinkt wat en schaamt je de volgende dag lichtelijk voor je gedrag. Om vervolgens met nieuwe energie aan de slag te kunnen.

Aan een 20-jarig jubileum voor Féju heb ik nooit getwijfeld. Er gebeuren natuurlijk dingen onderweg, maar die maken juist sterker. En Albert houdt ons met zijn bijna wekelijkse verslagen héél uitgebreid op de hoogte. Enfin. Nog eens 20 jaar lukt zeker ook. Liefst met mij erbij trouwens. ‘Een keer iets anders’ hoef ik niet. In het beste geval krijg ik er iets soortgelijks voor terug. Maar het kan bijna alleen maar tegenvallen.”