Samenwerkingspartners van het eerste uur

Naam: Paul van der Zanden
Relatie tot Féju: Accountmanager Groot Zakelijk Rabobank
Partners sinds: 20 jaar met de Rabobank, waarvan 15 jaar met Paul

“Met Féju in je portefeuille maak je wat mee in 15 jaar. De opbouw van de onderneming, verbouwingen, verhuizingen, personele uitbreiding; alles kwam voorbij. Daar samen doorheen gaan doet iets met je band. Op dit jubileum ben ik dan ook plaatsvervangend trots!

Werken met dit bedrijf is sinds dag één verfrissend. De hartelijkheid, de professionaliteit en de trots van Albert op zijn collega’s; prachtig! En Féju is wat mij betreft ook echt een voorbeeldklant. Ik word op de hoogte gehouden van álles wat er binnenshuis gebeurt. En ook bij uitdagende zaken is Albert volledig transparant. Ik kan dus optimaal handelen wanneer hij mij op financieel gebied nodig heeft. Dit soort klanten maakt mijn werk leuk.

Het is overigens ook aanpoten hoor; samenwerken met Albert. Want heeft hij vandaag iets nieuws in zijn hoofd? Grote kans dat hij dezelfde avond nog met je komt sparren, en het plan het liefst morgen al gerealiseerd wil zien. Maar hij gaat vervolgens wel – gepassioneerd als hij is – tot het uiterste om mij op tijd van de benodigde documenten te voorzien. Er is sprake van balans dus. En ter compensatie treffen we elkaar zo nu en dan met een glas in plaats van een pen in de hand. Ook niet verkeerd.

Ik hoop nog lang van deze samenwerking te genieten. Op naar de 25 jaar, als je het mij vraagt! Maar eerst dit jubileum eens goed vieren.”


Naam: Dick Bijl
Relatie tot Féju: Voormalig belastingadviseur namens Maatschap Marree & Van Uunen Belastingadviseurs
Partners sinds: 2004

“Ik ken Albert al sinds 1993, toen ik binnen de maatschap Marree & Van Uunen begon. De computers binnen dat bedrijf werden toentertijd enkel als veredelde typemachines gebruikt. Albert bracht op mijn verzoek ons systeembeheer perfect op orde. En ook toen ik na een opsplitsing met 4 collega’s naar een nieuw onderkomen vertrok, kon ik weer op zijn uitstekende hulp rekenen. Ik wist meteen: dit gaat iets voor het leven zijn. En dat is gebleken. Op enig moment vertelde Albert mij dat hij voor zichzelf ging beginnen. Dat het nu mijn beurt was om hém te helpen. En dat hij daarnaast wilde dat ik een van zijn eerste klanten zou zijn. Nu, 20 jaar later, krijgt Féju nog steeds fiscaal advies van ons, en is ons systeembeheer nog altijd in handen van deze topondernemer en zijn bedrijf.

In de loop der jaren heb ik een prachtige onderneming zien ontstaan. Een waarvan het personeelsbestand een ontzettend klein verloop kent. Een duidelijk teken van een goede basis om nog véél verder te komen. Niet omdat het nu niet goed genoeg is, maar omdat er nog ontzettend veel extra potentie zit. Ik heb mijn werkzaamheden voor de maatschap afgelopen jaar neergelegd. Maar bij vragen of behoefte aan een sparringpartner mag Albert me altijd bellen. En anders treffen we elkaar gewoon op het Brabantse of Spaanse terras.”