Twintig jaar Féju: reden voor een feestje!

Afgelopen mei bestond Féju twintig jaar. Dat wilden we vieren, gróóts vieren. Met al onze relaties, partners en medewerkers. Dankzij het recente kampioenschap was de thuishaven van Willem II de laatste tijd sowieso een feestelijke plek. Wij deden daar op donderdag 16 mei graag nog een schepje bovenop. Het werd een meer dan bijzondere dag. Met een lach, een traan én een grootse aankondiging. De hoogste tijd voor een korte terugblik.  

Let’s get this party started

Na maanden van voorbereidingen, was het dan toch echt zover. Via het veld betraden de ruim vierhonderd genodigde feestgangers de businessruimte van Willem II. Eenmaal binnen heette een hologram van Albert iedereen van harte welkom. Je hebt tenslotte affiniteit met moderne technologie of niet… De échte Albert? Die stond stralend handen te schudden bij de entree.

Dagvoorzitter Michelle La Valette trapte het event af. In vogelvlucht nam ze alle gasten mee in twee decennia Féju. Na deze reis door de jaren was het tijd voor wat interactie. Met het spel ‘Proost op jou’ leerden de aanwezigen elkaar op speelse wijze wat beter kennen. Dit, samen met de bubbels natuurlijk, zorgde voor een luchtig begin van de festiviteiten.

“Je bedenkt iets met elkaar en werkt er vervolgens hard aan. Om alles te zien samenkomen, is ontzettend mooi! – Stef Brooimans”

Wisseling van de wacht

Waar iedereen dacht uitgeproost te zijn, verrasten Albert en Anton de feestgangers met nóg een reden voor een toost. In het bijzijn van zakenrelaties, familie en vrienden deelden zij dat Albert na twintig jaar aan het roer plaatsmaakt voor Anton. De ‘maatjes’ bezegelden de overdracht met het heffen van het glas en mooie, rake woorden voor elkaar. Dat was de opmaat naar een collectief proostmoment en een stevig applaus.

Feestelijke klanken en gevulde magen

Met het grote nieuws achter de rug was het tijd voor muziek. De DamesDraaienDoor speelden de sterren van de hemel. Op de achtergrond serveerde Bonheur een voortreffelijk diner uit. En tussen de gangen door werden ook de photobooths veelvuldig bezocht.

“Een heerlijk samenzijn waar genieten, oprechte gastvrijheid en een mooi netwerk centraal stonden. Kortom: 100% Féju. – Nicky Foesenek”

Overweldigd en dankbaar

We denken met een grote glimlach terug aan deze feestdag. “Al die relaties die vanuit het hele land zijn gekomen voor ons, voor Féju… Dat maakt dat ik me overweldigd en dankbaar voel”, aldus Juliette Jakobsen, junior accountmanager binnen ons bedrijf, na afloop. Ook relatie Niels Janse van Restaurant SEC in Oisterwijk was vol lof: “Ik ga echt niet naar elk bedrijfsfeest. Maar voor Albert kom ik wel, omdat ik het hem zo gun. Heel bijzonder dat hij al die mensen op een donderdagmiddag bij elkaar kreeg. Het was fantastisch!”

“Féju is een mooi bedrijf en heeft een grote plek in mijn hart. Het feest was top geregeld! – Helene Kerdijk”

Herbeleef deze dag

Wát een voorrecht dat we twintig jaar Féju op deze manier en met zo’n groot gezelschap mochten vieren! Dank aan iedereen die aanwezig was, en ons Féjubileum mede tot een geweldig, onvergetelijk succes heeft gemaakt.

De aftermovie, de foto’s en de beelden van de photobooth bekijk je via féju.nl/20jaar.