Events van Féju

Féju organiseert regelmatig events voor relaties, om hen bij te praten over actuele ontwikkelingen in ons vakgebied. De onderwerpen die wij kiezen, bepalen we door goed te luisteren naar de vragen die onze relaties regelmatig stellen. Deze events zijn bovendien een mooie gelegenheid voor onze relaties om te netwerken.

Je bent ook van harte welkom als je geen klant van Féju bent. Wil je voortaan uitgenodigd worden voor een event? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

Heb je behoefte aan kennis over een bepaald onderwerp? Suggesties voor ons volgende event zijn altijd welkom. Met dit formulier kun jij je ideeën aan ons melden. Alvast bedankt!

Volgende Féju kennis event

Het volgende Féju kennis event is op donderdag 24 september. Lees meer over Féju kennis event: De robotisering van werkprocessen.

Helaas hebben we dit event geannuleerd, vanwege de huidige ontwikkelingen rond COVID19.  Zodra de situatie het toelaat, zullen we dit event laten doorgaan. Wil je daarbij zijn? Laat het ons weten, dan sturen we je een uitnodiging.

Voor meer informatie over onze events kun je bellen met Erik-Jan van der Meijs via 06-45466986 of mailen naar e.vandermeijs@feju.nl.