Events van Féju

Féju organiseert regelmatig events voor relaties, om hen bij te praten over actuele ontwikkelingen in ons vakgebied. Deze events zijn bovendien een mooie gelegenheid om te netwerken. De onderwerpen die wij kiezen, bepalen we door goed te luisteren naar de vragen die regelmatig gesteld worden.

Volgende Féju kennis event – uitgesteld

Het volgende Féju kennis event is op donderdag 25 november: Hoe hou je hackers buiten de deur? Collega Hein Jan Hoogers, security specialist, vertelt hoe hackers werken en hoe je jouw bedrijf (en privé gegevens) hiertegen kunt wapenen.

Inloop: 16.00 uur
Aanvang presentatie: 16.30
Napraten met borrel: 17.30 uur.

Deze presentatie is gratis voor alle mkb’ers. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: e.vandermeijs@feju.nl. Helaas kan dit event niet doorgaan. Wil je weten wat de nieuwe datum wordt? Stuur dan een mailtje naar Erik-Jan, dan houdt hij je op de hoogte.

Wil je alvast meer lezen over hackers, de risico’s en dit event? Lees dan dit artikel: Wanneer word jij gehackt?

 

Voor meer informatie over onze events kun je bellen met Erik-Jan van der Meijs via 06-45466986 of mailen naar e.vandermeijs@feju.nl.

Je bent ook van harte welkom als je (nog) geen relatie van Féju bent. Wil je voortaan uitgenodigd worden voor een event? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

Heb je behoefte aan kennis over een bepaald onderwerp? Suggesties voor ons volgende event zijn altijd welkom. Met dit formulier kun jij je ideeën aan ons melden. Alvast bedankt!