Events van Féju

Féju organiseert regelmatig events voor klanten, om hen bij te praten over actuele ontwikkelingen in ons vakgebied. De onderwerpen die wij kiezen, bepalen we door goed te luisteren naar de vragen die onze klanten regelmatig stellen. Deze events zijn bovendien een mooie gelegenheid voor onze relaties om te netwerken.

U bent ook van harte welkom als u geen klant van Féju bent. Wilt u voortaan uitgenodigd worden voor een event? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief, dan houden we u op de hoogte.

Hebt u behoefte aan kennis over een bepaald onderwerp? Suggesties voor ons volgende event zijn altijd welkom. Met dit formulier kunt u ideeën aan ons melden. Alvast bedankt!

Volgende Féju kennis event

Het volgende Féju kennis event is op donderdag 24 september. Lees meer over Féju kennis event: De robotisering van werkprocessen.

Helaas hebben we dit event geannuleerd, vanwege de huidige ontwikkelingen rond COVID19.  Zodra de situatie het toelaat, zullen we dit event laten doorgaan. Wilt u daarbij zijn? Laat het ons weten, dan sturen we u een uitnodiging.

Voor meer informatie over onze events kunt u bellen met Erik-Jan van der Meijs via 06-45466986 of mailen naar e.vandermeijs@feju.nl.