Féju Groep neemt Netprof over

De Féju Groep uit Udenhout heeft Netprof uit Culemborg overgenomen. Dit IT-bedrijf is gespecialiseerd in werkplek- en systeembeheer, hard- en software, netwerk beveiliging, beheer en onderhoud.

Netprof-eigenaar Andrew Peters: “Deze overname biedt een win-winsituatie voor alle partijen. Voor mijn relaties blijf ik het aanspreekpunt, daar verandert niets in. Zij kunnen nu gebruik gaan maken van de brede expertise van Féju. Ook de 24/7 helpdesk die Féju biedt, is voor hen absoluut een pluspunt.”

Aanvullende dienstverlening

Voor Féju is met de overname de gewenste uitbreiding en versterking van het consultants team gerealiseerd. “Daarbij nemen we ook de ongeveer 60 relaties van Netprof over”, aldus Féju-eigenaar Albert Jakobsen. “Deze relaties zullen we op korte termijn gaan bezoeken en informeren over de aanvullende diensten en specialismen van Féju. We kunnen hen bijvoorbeeld ook gaan bedienen op het gebied van telefonie. Natuurlijk blijven deze relaties gewaarborgd van de dienstverlening die ze van Andrew gewend zijn.”

Andrew Peters (54) komt van origine uit de UK maar woont sinds 1990 in Nederland. In 1999 ging hij in dienst bij Decsys, dat in 2001 de naam veranderde naar Netprof. In 2006 nam Andrew Netprof volledig over. Met de overname door Féju treedt Andrew in dienst als IT consultant bij Féju.

In de afgelopen jaren nam Féju vaker bedrijven over. In 2015 werd de telecommunicatietak van Van Loon Elektro overgenomen, voorafgegaand door ITcom4 in 2014, Witlox Projects in 2012 en de telecom activiteiten van Teurlings Installatietechniek in datzelfde jaar. In 2011 nam Féju de telecom activiteiten van Hoppenbrouwers Elektrotechniek over en ook ANOA (2007), Immax Automatisering (2006) en Hoppenbrouwers Automatisering (2005) werden eerder al overgenomen door Féju.

Save

Save

Save

Save