Féju is een erkend leerbedrijf

Féju mag zich voortaan een erkend leerbedrijf noemen. Dit keurmerk is ons toegekend door het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Na een kort certificeringstraject kwam deze week het verlossende bericht dat we vanaf heden een erkend leerbedrijf zijn!

Erkend leerbedrijf

“Féju wil investeren in de volgende generatie. Dat doen we door als leerbedrijf betrokken te zijn bij het opleiden van studenten uit het beroepsonderwijs” aldus Peter van Dijk, die namens Féju als praktijkbegeleider voor de studenten zal fungeren.

“Bij het opleiden van jonge vakmensen is het belangrijk dat het onderwijs en het bedrijfsleven goed samenwerken. Theorie en praktijk moeten op elkaar afgestemd zijn. Mbo-studenten leren veel in de praktijk en daarom bieden wij aan dat ze bij ons kennis kunnen opdoen: professionele stages en leerbanen in het team van Féju.”

Operationeel manager Anton van Dam vult aan: “Dat we nu gecertificeerd erkend leerbedrijf zijn, past goed in ons beleid om meer maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We helpen er graag aan mee dat er ook in de toekomst nog goede IT-ers op de arbeidsmarkt rondlopen. Een extra voordeel is dat zij Féju straks al kennen als potentiele werkgever. En andersom: wij leren potentiele collega’s kennen en kunnen de talenten een baan aanbieden na hun leerperiode bij ons. Alleen maar voordelen dus!”

Zoek jij een stage of leerplek?

Wie interesse heeft in een stage of praktijkplek bij Féju kan een mail sturen aan Anton van Dam: anton@feju.nl. Vermeld in je mail wat voor plaats je zoekt, in welke periode én welke studie je volgt. Hopelijk tot binnenkort!