Féju kerstfeest 2020

Het Féju kerstfeest was dit jaar anders, maar niet minder bijzonder. Alle collega’s werden feestelijk ontvangen bij Auberge du Bonheur in Tilburg. Terwijl zij in hun auto bleven zitten, werden ze verwend met een glas bubbels, amuses, alcoholvrije gluhwein, bitterballen en ga zo maar door. De sfeer zat er al snel goed in, want op de autoradio speelde Féju Christmas Radio de favoriete kersthits die de collega’s hadden doorgegeven: van echte klassiekers tot André Hazes jr en Snoop Dogg. Er werd vrolijk meegedeind door de partners, kinderen en andere aanhang op de achterbank.

Féju kerstfeest 2020

Uitgebreid feestdiner

Terwijl de auto’s van kraampje naar kraampje reden, klonk de stem van Albert over de radio. Hij bedankte zijn team voor de geweldige inzet in 2020. Om ook dit jaar weer iets extra’s doen met Kerst, had hij een aantal relaties en leveranciers gevraagd om voor een bourgondische verrassing te zorgen. Ondertussen werden de achterbakken van de auto’s volgeladen met heerlijkheden, zodat de collega’s thuis konden gaan genieten van een uitgebreid feestdiner.

Féju kerstfeest 2020

Kerstcadeau

Natuurlijk wist ook Anton de microfoon te vinden. Met een niet zo kort maar zoals altijd humoristisch verhaal bedankte hij de collega’s én het thuisfront en blikte hij terug op enkele hoogtepunten. Vervolgens bedankte hij Albert voor zijn super betrokkenheid als werkgever, voor zijn toffe ideeën, voor het attent zijn en altijd aandacht hebben voor iedere collega. Anton reikte Albert een cadeau uit namens de collega’s: een prachtige fietshelm mét natuurlijk het logo van de Féju ICT Groep, zodat Albert veilig en flitsend voor de dag komt op zijn elektrische fiets. Ook lanceerde Anton de nieuwe website volgappie.nl waar iedereen voortaan de fietstochten van Albert kan volgen.

Féju kerstfeest 2020

Met een volle auto en een grote glimlach reden de collega’s naar huis om te gaan genieten van een uitgebreid diner met het gezin. Organisatie, Albert, Anton, Anouk en alle leveranciers: bedankt voor deze bijzondere beleving!

Excellent AGF – Van Olphen Viande Select – Horesca Smulders – Maartje Wijnen – PLUS Peek Heyhoef Tilburg – Bloemen van Sas – Auberge du Bonheur – Froekje Panis Communicatie- Beeld Werkt

Meer foto’s vind je op onze Facebook pagina.

Lees ook:
“Microsoft Gold Partner, daar zijn we heel trots op!”

Féju kerstfeest 2020

Féju kerstfeest 2020

Féju kerstfeest 2020

Féju kerstfeest 2020