Nieuw bij Féju: Louis Coolen

We hebben weer een nieuwe medewerker in ons team: van harte welkom Louis Coolen!

Louis heeft bij Féju een bijzonder project: de implementatie van Autotask. Dit is het nieuwe softwaresysteem dat we gaan gebruiken om onze relaties nog beter van dienst te zijn. Alle calls, projecten, vragen en helpdeskcalls worden in Autotask ingevoerd: zo kunt u de status van al uw projecten volgen op afstand. Hierover zullen we u binnenkort meer vertellen.

Louis is een persoonlijke bekende van Féju. In het verleden is hij zeer nauw betrokken geweest bij de invoering van Burgernet in Midden-Brabant, West-Brabant en Zeeland. Louis is goed in grote implementaties, vooral om die op gebruikersniveau bij te sturen zodat het perfect past bij de wensen van de gebruiker. Hij heeft zodoende veel affiniteit met ICT en is een goede analist. Wij zijn daarom erg blij dat hij ons komt ondersteunen bij de implementatie van Autotask.

Meer over Louis

Hier alvast een korte kennismaking:

“Met plezier stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Louis Coolen. Ik ben 63 jaar oud en hoor daarmee toch wel een beetje bij de groep die men tegenwoordig senioren noemt. Daar vind ik wel iets van, maar het is nou eenmaal zo.

Ik heb van 1974 tot 2015 gewerkt bij de politie. In het begin als agent op straat. Daar heb ik op veel vlakken ervaring opgedaan. Na enkele jaren recherchewerk heb ik ongeveer 13 jaar als teamchef Vreemdelingenzaken gewerkt. Daarna heb ik een bedrijfsbureau opgericht waar we de niet-financiële control deden en de planning voor alle regionale diensten zoals verkeershandhavingsteam, arrestantenbewaking, vreemdelingendienst en forensische opsporing. Daarna ben ik toegevoegd aan de staf en hield ik me bezig met bedrijfsprocessen en implementatie van nieuwe IT oplossingen. Door een reorganisatie kreeg ik de gelegenheid om op mijn 61e te stoppen met werken.

Ik heb voldoende hobby’s waaronder het sleutelen aan klassieke auto’s. Zo ben ik momenteel, samen met een vriend, bezig met de restauratie van een Peugeot 203 uit 1953.

Ik speel sousafoon in een blaasorkestje en trek er regelmatig op uit met mijn vrouw naar een hotelletje of met de caravan op de camping.

Toch kwam ik erachter dat ik het wel heel leuk vind om nog wat te werken, ergens bij horen en mijn hersens te gebruiken. Sinds februari 2017 heb ik nu dus een nieuwe uitdaging. Ik werk als procesondersteuner parttime bij Féju waar ik Anton van Dam (operational manager) help met de implementatie van Autotask, een voor Féju nieuw, ondersteunend IT systeem. Daarnaast ondersteun ik op allerlei andere vlakken, dus je kunt me zomaar ergens op een werkvloer tegenkomen.

Wellicht zien we elkaar in de toekomst!”

Louis Coolen
Procesondersteuner