Welkom Pieter de Bruijn

We hebben weer een nieuwe medewerker in ons team: van harte welkom Pieter de Bruijn! We verwachten dat Pieter met u al snel ‘de juiste klik’ zal hebben. Hier alvast een korte kennismaking:

Hallo!
Mijn naam is Pieter de Bruijn en per 1 april 2016 (en dat is géén geintje!) als salesmanager in dienst bij Féju ICT Groep en Telecommunicatie.
Ik ben in 1984 geboren in Breda en opgegroeid in het dorpje Teteringen. Na 31 jaar woon ik nog steeds altijd in Teteringen. Mijn vriendin Kelly en ik ambiëren hetzelfde vak, namelijk ICT. Daar waar zij technisch is, ben ik de commerciële weg ingeslagen!

Gedurende mijn studies heb ik regelmatig voor verschillende keuzes gestaan, waardoor ik diverse beroepen en functies heb weten te bekleden. Ooit gestart als verpleegkundige in het ziekenhuis, opgevolgd door een studie ICT-beheer en uiteindelijk in Tilburg de opleiding Gezondheidszorg Technologie als derde opleiding succesvol afgerond.

Inmiddels ben ik al 5 jaar commercieel actief binnen de ICT sector, waarbij ik een breed spectrum aan klantgroepen met enorm veel plezier heb mogen bedienen. Zelfs met mijn collega Anton van Dam, heb ik al eerder 2 jaar met enorm veel plezier en succes samen mogen werken. En nu dus weer opnieuw!

Als persoon ben ik erg toegankelijk en ik denk met u mee wanneer het niet standaard past “binnen the box”. Dit ga ik voortzetten bij Féju, waar een mooie club aan zeer kundige collega’s staan te popelen om mij aan u voor te stellen!

Uiteraard heb ik buiten Féju ook mijn bezigheden. In het weekend ben ik regelmatig te vinden in de prachtige bossen van Teteringen en Dorst, waarbij ik mijzelf tot het uiterste drijf op mijn mountainbike. Uitrustend van een goede fietssessie, kan ik ook mijn ontspanning vinden in de vorm van het luisteren naar muziek, het kijken van diverse series en-/of films of het bezoeken van evenementen.

Komende jaren ga ik met mijn collega’s ervoor zorgen dat we up-to-date blijven in deze snel ontwikkelende markt en gaan we er gezamenlijk voor zorgen dat onze relaties zo optimaal mogelijk van onze producten en diensten binnen ons portfolio gaan of blijven profiteren.

Aan mij rest niets anders dan te zeggen “tot snel”, waarbij het aan mij de schone taak is om u als persoon en organisatie beter te leren kennen!

Met vriendelijke groet,

Pieter de Bruijn
Sales Manager